#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Barackvirág szín a lakberendezésben

Amikor a '90-es évek elején elkezdtek hódítani a falon a pasztell színek, úgy, mint: pasztell kék, pasztell zöld, pasztell sárga és pasztell barackvirág szín, akkor nem gondoltam volna, hogy ennyi ideig fognak virágozni :) Legtöbb lakásban bátorság híján még mindig ezeket a színeket használják, festetik fel a falra. "Bátrabbak" erősebb árnyalatban nyomulnak. Aki olvassa ezt a blogot, már egy ideje, reményeim szerint lassan kitör ezekből a mélyen beidegződött sémákból, igyekszem sok kiskaput megnyitni és trend követő inspirációkat adni. Bevallom, én sem gondoltam volna, hogy egy ilyen régimódi pasztell színt valaha is ajánlani fogok Nektek, de most ez következik... a váratlan fordulatok jól is elsülhetnek :) 


Szóval a barackvirág színről lesz szó: ebben a fürdőszobában egy igen harmonizáló színpalettát sikerült összehozni: barackvirág, halvány szürke, halvány jégkék. Nekem üde, és barátságos!

Egy nappaliban is lehet igazán mély pozitív benyomással ránk ez a szín: szintén galambszürkével kombinálva. Az arany falmatricát is remekül kiemeli. Akinek van vonzódása ezekhez a színekhez, az ujjongani fog, akinek nincs annak szerintem feláll a szőr a hátán. Tényleg megosztó ez a nappali, vagy csak én gondolom?


Kicsit kisebb mennyiségben is romantikus hatást kelt, és ebben semmilyen túlcsordulással sem lehet megvádolni a hangulatot. A DIY raklap kanapéról már esett itt szó korábban, külön említést igényel.

Neked tetszik vagy nem ez a pasztell barackvirág szín?
SHARE:

2 megjegyzés

Blogger Template by pipdig