#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Előszoba ötlet: eső esetén


Az első igazán őszies és esős napon milyen inspirációval is jöhetnék, mint egy lábbeli tárolóval a tocsogó cipőknek. Kell hozzá egy fa- vagy műanyag tálca, illetve egy zsák csinos kavics.Ha fa tálcánk van, alulra csempésszünk be egy beleillő vízzáró réteget, például egy fóliát, vagy zacskót.
SHARE:

9 megjegyzés

 1. én ezt már megcsináltam:) imádom!!! ráadásul a kisfiammal együtt szedtük bele a kavicsot a tóparton.

  VálaszTörlés
 2. ahol macska van ott figyelni kell... :)

  VálaszTörlés
 3. Elsőre nekem is nagyon tetszett, de aztán belegondoltam, h ha eső van, akkor a cipők nemcsak vizesek, hanem sarasak lesznek. És ha a saras cipőket a kavicsokra teszem, akkor még azok is sarasak lesznek, ahogy rájuk csorog a sár és a víz. Tehát utána nem csak a cipőket, hanem a kavicsokat is mosni (vagy cserélni kell), az meg csak plusz macera szerintem.
  Edit, te már kipróbáltad élesben is? Hogy vált be? Nem lettek koszosak a kavicsok?

  VálaszTörlés
 4. Nincs ilyenem, de a sárosat úgyis le kell mosni, akkor mielőtt ráteszed, akkor kell ezt megtenni. Valaki már írta a facebookon, hogy van neki, és nagyon szereti!

  VálaszTörlés
 5. Duplatálcás megoldás? Kicsiben a kavicsok, egy lyukacsos tálcában, alatta egy másik. Így a kavicsokat csak le kell zuhanyozni és alatta lecsöpög. persze a sarat így is le kell mosni a cipőröl, de így könnyen tisztíthatóak a kövek.

  VálaszTörlés
 6. jaj már! Bármire teszed a sáros cipőt, az úgy is le kell majd takarítanod. Legalább nézzen ki jól az a valami, amire ráteszed a sáros cipőt. Szerintem ez az ötlet ezerszer jobb mint egy felmosórongy, vagy műanyag tálca..

  VálaszTörlés
 7. De a felmosórongy vagy műanyag tálca még mindig könnyebben moccantható, mint egy kövekkel teli tálca...
  Egyébként minek a sáros cipő alá bármi? Az előszoba padlója vízhatlan, a legegyszerűbb egyszerűen feltörölni és kész. :) Egyébként is minek vettünk szépséges padlólapokat, ha aztán meg el akarjuk takarni valamivel?
  Szóval elsőre nekem is tetszett, de aztán be kellett látnom, hogy egyáltalán nem praktikus, márpedig nekem az nagyon sokat számít.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig