#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

A fejléc mögött... Schall Eszter

Amikor felkerült az őszi fejléc az Inspiráciok.hu-ra, bemutattam nektek tervezőjét, Schall Esztert. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a munkájáról, így felkértem, hogy készítse el a karácsonyi blogom, az Inspirációk Karácsonyhoz fejlécét is. Nézzétek meg, tetszik ez is Nektek?

Készítettem egy mini interjút is Eszterrel, olvassátok szeretettel:


Mondj egy pár szót magadról, hogyan töltöd egy napodat?
Sokat alszom, sokat eszem, sokat dolgozom. Na jó, ez csak vicc, de azért van benne igazság. Fontos, hogy megfeleljek a saját mércémnek, egészséges maradjak, termékeny és hatékony a munkában és hogy harmóniában legyek a szeretteimmel. Nem mindig tűröm jól a monotonitást, ezért igyekszem a munkámat is sokszínűvé tenni, egy napra úgy beosztani, hogy jusson a grafikából is, az ékszerekből is, a "menedzselés" részéből is, ha lehet ezt így mondani, tehát szervezési feladatokból, pályázatfigyelésből, új ötletek gyártásából és megvalósításából, blogírásból stb.Kíváncsiak vagyunk a fő inspirációidra, elárulod őket?
Természetesen minden hatással van rám, amit látok, hallok, érzek, az ingerek bármilyen formája. A legfőbb inspiráció a saját életem, a dolgok, amik velem történnek. Lehetnek ezek nagyok és egészen picik is. Az internet rengeteg lehetőséget rejt, szinte bármit megtalálhatok, bárminek utánanézhetek, gyakran merítek inspirációt innen is.

Van kedvenc munkád, ami a szíved közepét eltalálta, vagy aminek sikerére esetleg a legbüszkébb vagy? 
 Nincsen. Illetve az összes ilyen. Nekem mindegyik munkám nagyon fontos, szerves részem. Vannak, amik sikeresebbek, mint a többi, de nálam ez nem sokat jelent, egy folyamat része vagyok és részesei a munkáim, egyik nélkül nincs a másik, folyton építkezem, változom, megyek előre.

Hol találhatunk meg?
Az interneten sok helyen, van weboldalam, blogom, facebook oldalam és bárkitől szívesen fogadok e-mailt. Webes vásártereken is találkozhattok velem, pl. a Meskán vagy az Etsy-n. Budapesten jó pár boltban megtalálhatók a termékeim, ezek e helyek fel vannak tüntetve a webes felületeimen. Személyesen leginkább vásárakban, pl. a Wampon.
Köszönöm, hogy válaszoltál!


SHARE:

1 megjegyzés

Blogger Template by pipdig