#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Inspirációk Halloweenhoz

Nézzük, hogy milyen Halloweenes inspirációkat gyűjtöttem Nektek! Ha megvalósítjátok valamelyik ötletet, várom szeretettel a fényképet róla!  :)


1, A hangulatos tökfaragások engem mindig bámulatba ejtenek. Ki kell vájni a tök belsejét, majd fúróval lyukakat fúrni a falukba, mintha kicsipkéznénk őket. Végül hagyományosan egy mécsest beletenni és meggyújtani. Ezt fel lehet váltani ledes égősorral, és akkor nem kell a tetején feltétlen lyuk.

2, A tükrök életre kelnek: ha találunk szemeket ábrázoló matricát, jópofa dekorációt készíthetünk belőle. Egyszerűbb verzió, ha kinyomtatunk fekete-fehér nyomtatóval szemeket, és azt ragasztjuk fel. Biztos kezűek rajzolással is megpróbálkozhatnak: a csempekréta, illetve a testfestő zsírkréta is jól fog a tükrön.


3, akaszthatunk "rémes" karton denevéreket is a teraszunkra, vidám hangulatot kölcsönöz neki!4, mini dísztököket ha veszünk a piacon, vagy zöldségesnél, és egy fogpiszkálóval, esetleg hurka pálcával rögzítjük egymáshoz, illetve a felső darabot kifaragjuk, ilyen helyes emberkéket alkothatunk belőlük!
Következő dekorációs ötletet csak erős idegzetűeknek ajánlom! :)


5, a gyerek műanyag bogár gyűjteményét kikölcsönözzük, és egy szép csokor rózsára felapplikáljuk, akkor ilyen "szépséget" kapunk! Fekete kartonból kivagdosott, vagy forma lyukasztóval kilyukasztott bogárkákat is adjunk hozzá, és extra gumi kígyókkal is fokozhatjuk a hatást! :)


6, Utoljára hagytam a nekem legjobban tetsző ötletet, miszerint kis papír egereket helyezünk el a lakásban! Innen ingyenesen letölthetitek a sablont hozzá!

Minden halloweenes ötletet a marthastewart.com oldalán találtam.

További tökös őszi ötletek:
SHARE:

2 megjegyzés

  1. nagyon jók! a terasz különösen csinos lett:)

    VálaszTörlés
  2. Az a arózsacsokor nagyon állat! Nem vagyunk halloweenezők, de ez simán dísznek is bejön!

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig