#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív hobbi ötletek: egy kis csillogás

Egy kis csillogás senkinek sem árt. No persze leginkább annak nem, aki szereti! Tényleg van, aki ki nem állhatja? Egy majdnem 6 éves lányka társaságában ilyesmiről szó sem lehet, így én is szeretem a csillogást, és a csillogó kreatív ötleteket... nem is esik nehezemre. Számomra a gyönyörű felszínesség alatt, van valami mélyen lappangó derű minden csillogó tárgyban. Bemutatok néhány jópofa kreatív dekorációs ötletet, amit glitterrel, flitterrel, illetve csillogó gombokkal készíthettek el.
Egy kismennyiségű vizet eresztünk a vázába, majd beleszórunk flittereket, akkor ezt a visszafogottabb, elegáns végeredményt kapjuk.


Ha a székünket szeretnék egy kicsit ünnepiesíteni, varrjunk ki fénylő, vagy gyöngyházas gombokkal egy megfelelő méretű vászondarabot, és azt applikáljuk fel a székünk háttámlájára.

Flitter képet is készíthetünk, kell hozzá egy tábla hungarocell, sok-sok flitterhez való gombostű, flitterek és egy jó adag türelem. Aki szereti a puzzle játékot, annak ez is relaxációs elfoglaltság lesz!


via glitterguide.com

Nemsokára jön a glitterszerető kislányom szülinapja, erről a képről szuper parti ötleteket lehet venni: befőttesüveg kiglitterezve (kétoldalú ragasztószalag, illetve kenőfejes stiftes ragasztó segítségével), csillogó szalvétagyűrű, glitterezett menü és ültetőkártyák. Szinte nem is kell egyéb a jó szülinapi hangulat megalapozásához. Már csak azt nem tudom, hogyan fogok 6 emeletes tortát gyártani, ami a kívánsága :)) Vajon 6 emeletet is megtart a szívószálas módszer, vagy ide komolyabb tartószerkezeti megoldás kell? Van valakinek tapasztalata?
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig