#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív táska: hordozható álom kézműveskedőknek

Sok kreatív lélek van itt? Akkor most jelentős mennyiségű sóhajtozásra számítok, valószínűsíthetem, hogy jópáran most áhítozni fognak erre a kincses táskára... :) Hát akkor mire vársz? Készítsd el magadnak ezt a hordozható barkácsládát!

Szükséges hozzá egy régi bőrönd, egy régi újság vagy nem sajnált könyv lapjai, papírragasztó, egy bele illő leszanálódott sütőtepsi, átlátszó műanyag tartályok, illetve erős mágnesek.


Ennek a bőröndnek Amy eltávolította a külsejét is, belsejét is, és dekupázs technikával szép csomagoló papírokból saját ízlésére formálta. A belső réteg felvitele előtt azonban egy régi sütőlemezt felragasztott jó erősen a bőrönd tetejének belsejébe, és ezt borította aztán be. A beszerzett fedeles, jól zárható műanyag dobozkák aljára pedig erős mágneseket ragasztott, így azok átláthatóan fixen ott maradnak a doboz tetején. Nagyon ötletes!  (kreatív ötlet forrása) Ha csináltok magatoknak ilyen hordozható kreatív ládikót, mutassátok meg nekem!

További különleges újrahasznosítás ötletek:

SHARE:

8 megjegyzés

 1. Én sóóóhajtozom nagyon :D Örülnék egy ilyen táskának :) De honnan vegyek ilyen öreg bőröndöt?

  VálaszTörlés
 2. Nagyon ötletes,szuper jó! AKAROM!! Ilyen kell nekem is....annyi apróság összejött már az évek alatt,és soha nem találom azt ami pont kellene.Már csak egy börönd hiányzik hozzá.Azt hiszem hétvégén kimegyek a vásárba,hátha szerencsém lesz,és valamelyik árusnál ráakadok egyre.

  VálaszTörlés
 3. jaj dejóóóóóóóó...most sok munkát adtál a hétvégére.Szerencsére nálunk van egz bútorturi és ott most akció van a böröndökre kb 300 ft darabja:)majd mutatom,ha elkészült:) köszi az ötletet...

  VálaszTörlés
 4. Ez nagyon jó ötlet! Az a tepsi nem nehezíti meg jelentősen a bőrönd súlyát?
  Már lehet kapni barkácsboltokban mágnescsíkot. A mágnesessége akkor is tökéletes, ha akár papírral, akár vékony anyaggal van burkolva.
  Üdv. Szatmári Edit

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó ötlet! Nem növeli meg jelentősen a bőrönd súlyát a tepsi?
  Barkácsboltban lehet kapni ragasztható mágnescsíkot, ami akár papír, akár vékony szövet takarásával is megtartja mágnesességét.

  VálaszTörlés
 6. Ha nincs megfelelő tepsi, szerintem megoldás lehet lehet a mágnesező festék, kreatív boltban lehet kapni. Ajánlották a táblafesték mellé, amit rendeltem :) De nagyon imádom, én is tele vagyok cuccokkal és persze soha semmit nem találok meg belőlük.... :S Elsőnek a gyerekek szobáját akarom megfesteni, a fát állatokkal és madáretető lámpával :)))))

  VálaszTörlés
 7. Nemsokára kész az én dobozom, majd küldök képet róla :) Nekem bevált a mágnesező festék :)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig