Kreatív táska: hordozható álom kézműveskedőknek

Sok kreatív lélek van itt? Akkor most jelentős mennyiségű sóhajtozásra számítok, valószínűsíthetem, hogy jópáran most áhítozni fognak erre a kincses táskára… 🙂 Hát akkor mire vársz? Készítsd el magadnak ezt a hordozható barkácsládát!

Szükséges hozzá egy régi bőrönd, egy régi újság vagy nem sajnált könyv lapjai, papírragasztó, egy bele illő leszanálódott sütőtepsi, átlátszó műanyag tartályok, illetve erős mágnesek.

 

Ennek a bőröndnek Amy eltávolította a külsejét is, belsejét is, és dekupázs technikával szép csomagoló papírokból saját ízlésére formálta. A belső réteg felvitele előtt azonban egy régi sütőlemezt felragasztott jó erősen a bőrönd tetejének belsejébe, és ezt borította aztán be. A beszerzett fedeles, jól zárható műanyag dobozkák aljára pedig erős mágneseket ragasztott, így azok átláthatóan fixen ott maradnak a doboz tetején. Nagyon ötletes!  (kreatív ötlet forrása) Ha csináltok magatoknak ilyen hordozható kreatív ládikót, mutassátok meg nekem!

További különleges újrahasznosítás ötletek:

könyvlapok újrahasznosítása 

régi pólóból táska

régi pólóból shaggy stílusú szőnyeg

romantikus régies ruhafogas

5 szuper ötlet raklapból

8 Comments

 1. Hajnal
  október 21, 2011 / 10:10 de.

  Én sóóóhajtozom nagyon 😀 Örülnék egy ilyen táskának 🙂 De honnan vegyek ilyen öreg bőröndöt?

 2. Eleonóra
  október 21, 2011 / 12:25 du.

  Nahát, ez nagyon ötletes!

 3. Zalabai Kata
  október 21, 2011 / 3:34 du.

  Nagyon ötletes,szuper jó! AKAROM!! Ilyen kell nekem is….annyi apróság összejött már az évek alatt,és soha nem találom azt ami pont kellene.Már csak egy börönd hiányzik hozzá.Azt hiszem hétvégén kimegyek a vásárba,hátha szerencsém lesz,és valamelyik árusnál ráakadok egyre.

 4. Baba
  október 22, 2011 / 1:14 du.

  jaj dejóóóóóóóó…most sok munkát adtál a hétvégére.Szerencsére nálunk van egz bútorturi és ott most akció van a böröndökre kb 300 ft darabja:)majd mutatom,ha elkészült:) köszi az ötletet…

 5. Sziget
  február 24, 2012 / 6:49 du.

  Ez nagyon jó ötlet! Az a tepsi nem nehezíti meg jelentősen a bőrönd súlyát? Már lehet kapni barkácsboltokban mágnescsíkot. A mágnesessége akkor is tökéletes, ha akár papírral, akár vékony anyaggal van burkolva.Üdv. Szatmári Edit

 6. Sziget
  február 24, 2012 / 6:52 du.

  Nagyon jó ötlet! Nem növeli meg jelentősen a bőrönd súlyát a tepsi?Barkácsboltban lehet kapni ragasztható mágnescsíkot, ami akár papír, akár vékony szövet takarásával is megtartja mágnesességét.

 7. tigerwoman
  április 17, 2012 / 2:30 du.

  Ha nincs megfelelő tepsi, szerintem megoldás lehet lehet a mágnesező festék, kreatív boltban lehet kapni. Ajánlották a táblafesték mellé, amit rendeltem 🙂 De nagyon imádom, én is tele vagyok cuccokkal és persze soha semmit nem találok meg belőlük…. :S Elsőnek a gyerekek szobáját akarom megfesteni, a fát állatokkal és madáretető lámpával :)))))

 8. tigerwoman
  május 5, 2012 / 1:49 du.

  Nemsokára kész az én dobozom, majd küldök képet róla 🙂 Nekem bevált a mágnesező festék 🙂

Leave a Reply