#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Fénykép keret: készítsd el Te!

Egy régi és értéktelen könyv előbb-utóbb úgyis a kukában végzi, de az alábbi kreatív ötlet garantáltan "megmenti" őket! :)  Gondoltál arra valaha, hogy képkeretet készíts belőlük?
 Ide nézz, milyen jó ötlet!


Nem is kell hozzá sok minden, csak 1 óra szabadidő, egy éles sniccer, olló, egy darab mintás textil, 3M sprayragasztó, vagy textil dekupázs ragasztó, egy régi könyv, és természetesen egy fotó.
Elkészítés: rajzold fel a kép helyét a könyv előlapjára, és egy fél cm-rel kisebb keretet metsszél ki az éles sniccerrel. A következő lépés a könyv beborítása a textillel, itt nézd meg a lépéseket, és készítsd el a képek alapján. Várd meg míg megszárad. Ragaszd bele a fényképet, és rakd ki a polcra!

Ugyanezt az ötletet műzlis karton dobozból is megvalósíthatod!


Mindkét kreatív ötletet itt találtam!SHARE:

7 megjegyzés

 1. KÖSZÖNÖM!!!!!állandóan vadászom képkeretekre és képkeret készítésekre!

  VálaszTörlés
 2. Minden nap figyelem az oldalt, nagyon szeretek ötleteket meríteni tőled, de ez most fájt :) Egy könyv értéktelenné válhat? Ki dobja ki a könyveit? Na jó, a matek és fizika könyvem ott végezte. A müzlis doboz sokkal humánusabb ötlet, aki könyvet dobna ki, hagyja el inkább a buszon, villamoson, valakinek még nagyon jól jöhet.
  Molnár Kriszta

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont ezt éreztem én is olvasás közben. Mindig kiver a víz mikor könyvek kidobálására bíztatnak.

   Törlés
  2. Gyermekkoromban folyamatosan azt hallgattam, hogy egyszer még hasznát veszem a mateknak és a fizikának... Remek alkalom ! :D :D

   Törlés
  3. nekem is azonnal ez ugrott be. Nekem egy könyv, bármennyire is régi, vagy tudom, hogy már soha nem fogom olvasni, akkor is sokkal értékesebb marad, mint egy képkeret.

   Törlés
  4. Pont erre gondoltam én is. A könyvért nagy kár,
   de kartonból én is szívesen megcsinálom. :)

   Törlés

Blogger Template by pipdig