#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Különleges falmatrica: amit Te készítesz

És most ne egy átlagos dologra gondoljatok! Hanem egy fantasztikusra, amit szó szerint bárki el tud készíteni, aki szeretné!
Hogy csigázzalak egy kicsit Titeket, először megmutatom az inspirációt, ami az ötletet adta a készítőnek. Egy gyönyörűséges, és persze még annál is drágább tapéta:

nappali lakberendezése különleges kép

Ha tetszik ez a csipetnyi luxus, arany, vagy bronz pikkelyekből, az alábbi módon Te is megvalósíthatod ezt az egyedi falmatricát, akár ideiglenes téli-, karácsonyi dekorációnak is!

nappali lakberendezése különleges kép

Vegyél egy megfelelő méretű kartont, és pár darab nagyméretű post-it tömböt. A post-it tömbből vágj ki egyforma méretű köröket (egy pohár segítségével  is felrajzolhatod). Tedd ki egyesével egy csomagoló papírra, és fújd le a megfelelő színre sprayfestékkel. Várd meg, míg megszárad. Végül szisztematikusan, fentről lefelé haladva, ragaszd fel a "pikkelyeket".
SHARE:

6 megjegyzés

 1. Szerintem lentről felfele kellene haladni ... persze szemlélet kérdése. Meg, biztos vagy benne, hogy a post-it nem kezd el leszállingózni? Nem ártana megpöttyinteni egy kis ragasztóval ... akkor viszont már érdemesebb a kívánt felületű papírral dolgozni ... így kimarad a festékszórós maszatolás, ami azért nem kis felfordulással jár ... Szerintem.

  VálaszTörlés
 2. Szerintem lentről felfele kellene haladni ... persze szemlélet kérdése. Meg, biztos vagy benne, hogy a post-it nem kezd el leszállingózni? Nem ártana megpöttyinteni egy kis ragasztóval ... akkor viszont már érdemesebb a kívánt felületű papírral dolgozni ... így kimarad a festékszórós maszatolás, ami azért nem kis felfordulással jár ... Szerintem.

  VálaszTörlés
 3. Igen, szerintem is. Az ötlet nagyon jó, de a post-it lejönne. És biztosan Anita is azt akarta írni, hogy lentről felfelé.

  VálaszTörlés
 4. Igazatok van csajok mindenben! Lentről felfelé, és én is biztosan ragasztóznám, ha már egy ilyen nagyobb lélegzetű dolognak nekiállok, biztosan nem bíznám a véletlenre, vagy az első fuvallatra! :) Köszi, a kommenteket!

  VálaszTörlés
 5. Sose írok megjegyzést, de most van ez a „játék” vagy nem tudom mi, hogy hagyjunk megjegyzést, ahol olvasunk és csak szeretném megjegyezni - visszamenőleg is - hogy azóta olvasom a blogodat, mióta a lámpabúra felújítást írtad (és még hozzá is szóltam) és eztán is olvasni fogom, bár - mint most is - legtöbbször nem igazán tudok hozzászólni. :o)

  Egyszer fényképeztem is neked: Egy autószerelő műhely előterében volt egy kis dohányzóasztal két szék közé állítva, amiről - úgy gondoltam - szeretnéd. Az asztal ugyanis két (vagy három?) egymásra rakott gumikerékből állt, amire egyszerűen egy üveglapot raktak, amire alul rá volt ragasztva három anya, hogy ne lehessen lelökni a gumikról. :o) Szerintem legénylakásban is jól mutatna, de én csavartam volna még a belsejébe vasszivacsból „tömést”.

  De csak így tovább! Köszönöm szépen az eddigi jó ötleteket és szép képeket is!

  VálaszTörlés
 6. Altair, kedves vagy, és örülök, ha megjegyzést hagysz! Biztosan tetszett volna az asztalka :)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig