#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Különleges padlóburkolat: Mire jó a BARNA CSOMAGOLÓPAPÍR?

Ez viszonylag könnyű kérdésnek tűnik, sok kreatív ötlet jut az eszünkbe: ajándék csomagolás különleges szalagokkal, tapétaragasztóval keverve papírmasé alap, kézműveskedéskor alátét, stb. Mit szóltok, ha azt mondom, hogy Rachael padlóburkolatnak használta. Nézzétek meg a végeredményt, rusztikus, bőrhatású különleges: és mindezt házilag, barna csomagolópapírból!Rachel felszedte a régi padlószőnyegét, portalanított, lyukakat tömködött, tapasztott. A csomagolópapírt kb. 3 tenyérnyi darabokra tépte, összegyűrte gombolyagnak. Kevert egy ragasztós keveréket, 1 rész Elmer glue ( ez egy teljesen általános iskolai ragasztó, fehér színű, folyékony) 3 rész víz. Ebbe áztatta a papírgalacsinokat. A padlót lealapozta ragasztóval, ahol dolgozni fog, és elkezdte lerakni a papírdarabokat kisimogatva. 


Hagyta száradni 2 napot, majd padlóra használható polyurethán alapú víztiszta kenhető anyaggal több rétegben bevonta. Műgyanta alapú vízzáró, áttetsző padlófestéket keressetek, és leírás szerint készítsétek el a vízzáró bevonatot. 


A végeredmény!


Eszméletlen ötlet, és kivitelezés: forrás

További különleges padlóburkolat ötletek:

-burkolj egy halom aprópénzzel
-glitteres csillogó padló
-cikk-cakk minta a padlón
-scrabble padló


SHARE:

5 megjegyzés

 1. Mekkora ötlet :D Lehet meg is valósítom az előszobában,mert felszedtük a régi járólapot mikor ideköltöztünk,de a ragasztó nem jött fel,így meg nem fért rá az új lap :( Linóleumot meg nem akartunk,meg a pénz is elfogyott,azóta is úgy van :(
  De ez szerintem tök jó lenne rá,nem ? :)

  VálaszTörlés
 2. Fúúúha! Lehet mondjuk kicsit félnék, hogy mennyire tartós, minden esetre nagyon jó :D !

  VálaszTörlés
 3. Ez tényleg nagyon jó ötlet. Az se baj, ha nem tartós, legfeljebb évente újra csinálja az ember, mint régen a döngölt padlót.

  VálaszTörlés
 4. Ez annyira jó hogy meg is csinálom csak apró virágos csomagoló papírból.
  Köszi az ötletet!

  VálaszTörlés
 5. Nekem nem tetszik. Egyreszt gyűlölöm a barna szint, masreszt nyilvan nem minden szinhez illik. Otletes, de nem. :s

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig