#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív kép a falra - fesd magad!

A csináld magad lámpa ötletek után, megmagyarázhatatlan okból a csináld magad képek a kedvenceim. Ezzel kicsit magam, és a többi művész ellen is beszélek ugyan, de tény: sokkal nagyobb az ereje és a varázsa az otthon, saját magad által elkészített képeknek, egy tucat, akár több millió példányszámban nyomott poszternél. Ettől persze még lehetnek a falaitokon igazi művészi festmények, vagy grafikák is! :) Egy litván oldalon találtam ezt a kreatív ötletet, nézzétek meg, milyen jópofa végeredményt lehet elérni, egy kreatívkodásra nyitott személynek. 

nappali kép a falon
forrás

Hozzávalók: feszített, alapozott vászon (beszerezhető például a Hobbyművész boltjában itt), ragasztószalag (vékony), 4 szín festék, ebből egy gyöngyházszín, ecset. A feszített vászonra ragaszd fel a ragszalagot a fentihez hasonló módon. Egyesével végezd a mezők festését, kezd a sötétebb részen, és folyamatosan adagold hozzá a világos színt, míg majdnem kifehéredik.

További képkészítő ötletek otthonra:

-pöttyös kép krumplinyomdával
-szivárványos cikk-cakk minta
-modern üzenőtábla
-bővíthető fotófal
-újrahasznosítás: rossz cédéből képkeret

SHARE:

2 megjegyzés

  1. Pont a volt kémiatanárnőmnél láttam a múltkor egy zseniális kép-trilógiát. :o) Előtörténete a dolognak, hogy egy vásárban látott három összetartozó vásznat, amit a művész feketére festett, egyszerű egyenes vonalakat húzott (a három vásznon keresztül folytatólagosan) ezüstszínnel (vagy aranyszínnel) és felvasalható/felragasztható strasszokkal díszítette. Az ára azonban elég borsos volt, nem tanári fizetéshez szabva, tehát ő megvalósította maga: Vett a Hobbiművészben (Ferenc krt.) három egyforma méretű feszített vásznat, lakkfilcet és strasszt.

    Az eredmény: az eredeti ár tizedéért saját művet tehetett a falra.

    Szóval még az is járható út, hogy máshonnan vett ötleteket magunk megvalósítsunk egy kis kreativitással.

    VálaszTörlés
  2. De jó ez a kép! :) Nagyon tetszik! Már én is gondoltam saját kép festésére, de ez a fránya időhiány :( ...

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig