#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív lakberendezés: 2 különlegesség a nagyvilágból

Az egyik különlegesség, amit Color me Katie oldalán találtam, az a csillagos roló. Házilag készítette el Katie, egy csillagos lyukasztó segítségével, meglévő rolójából. Egyszerűen fogta, és kilyukasztgatta a rolót. Persze itthon nem lehet kapni olyan különlegességeket, mint a bárhol lyukasztó by Martha Stewart (úgyértik, akár az anyag közepén is, nem csak a szélén) formalyukasztót, de egy éles sniccerrel, és egy kicsit több türelemmel Ti is megvalósíthatjátok.

Egy szabályos csillagformát kell csak szerezzetek valahonnan (pl. internet), azt használjátok sablonnak, rajzoljátok halványan körbe, ahol ki szeretnétek vágni. Azt a rolót lehet foszlás nélkül kivágni, ami impregnálva van. Éles sniccerrel egyenes, kemény felületen, nem lesz nehéz dolgotok.

A másik érdekesség, ami megragadta a fantáziámat ez a kirakós dohányzóasztalka.


Mia Hamborg terméktervező ötlete zseniális, bármikor átépítheted a dohányzóasztalod, lényegében egy kedvelt gyerekjáték felnagyítása. Jó lenne ezt adaptálni a tegnapi virágos asztalnál felvetettre, hogy akár ünnepi verziót építhetnénk Karácsonykor, vidám tavaszit Húsvétkor, stb.

További inspiratív lakásdekorációs ötletek:
-készíts különleges képkeretet régi könyvből, vagy füzetből
-bébiételes üvegből mágneses fűszertartó
-asztali dekorációs ötletek Karácsonyra
-különleges függöny: a sálgyűjteményedből
-éjjeliszekrény ikea székből: jó kis ikea hack
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Hu, ez szuper ötlet!!! Én angyalkákkal fogom megcsinálni :)) Tudsz esetleg lelőhelyet és árat mondani impregnált rolóhoz. Én olyan béna vagyok, meg nem mondom ránézésre melyik impregnált és melyik nem...Köszi!

    VálaszTörlés
  2. A möbelixben van jó áron, a fénykizáró rolók ilyenek. Mind a kétfélét megtalálod, olvasd el, melyik milyen. Sztem ikeában is van, de ebben nem vagyok biztos.

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig