#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lakberendező válaszol: 3 dekorációs tipp

Ugyan  nekem nincsen majd a Lakberendező válaszol / megmondja rovatom (legyen? :), ám más magazinoknak van. Ez a három dekorációs tipp tényleg jó, és nem is annyira általános, ezért én is megosztom Veletek, hátha valakinek pont jól jön egy ilyen tanács! 

lakberendező dekorációs tipp

1, Dobd fel a hangulatot egy különleges mennyezet festéssel! Garantáltan különleges, szokatlan hatást érhetsz el. Nekem a kedvencem a visszafogott, ám mégis elegáns korábban bemutatott fényes mennyezet, azt is nézze meg, aki elég bátor egy ilyen döntéshez!

lakberendező dekorációs tipp

2, Dekorálj azzal, amid van! Ha szenvedélyesen gyűjtesz valamit, ne dugd el a fiókjaidba, hanem valamilyen ötletes módon tedd ki a faladra, hadd gyönyörködj bennük nap, mint nap.

lakberendező dekorációs tipp

3, A hangulatot nem is gondolnánk mennyire meghatározhatják a csillárjaink. Egy jó választással felfrissül az enteriőr, mintha kicserélték volna a komplett berendezést.
forrás

További dekorációs ötletek:
-csíkos mennyezet a gyerekszobában
-türkiz hangulat lakberendezésben
-rózsaszín hangulat otthon
-régi bútor átalakítás ötletek
-dekorációs ötletek krétatáblával

SHARE:

1 megjegyzés

  1. Csak azon gondolkodom, hogy a színes, festett mennyezet, ami nekem is nagyon tetszik, vajon milyen belmagasság esetén mutat jól? Egy 2,50-es belmagasságnál agyon nyomja a térhatást, ugye?

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig