#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Barkács ötlet: próbababa saját kezűleg

Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy a cikk elolvasása után, simán el tudnád készíteni a saját próbababádat? És arról mit gondoltok, hogy ezt mindösszesen 2-3 óra alatt, körülbelül 8000 forintból? Szerintem, most izgatottak lettetek többen... :)


Ez lett a végeredménye Amanda próba baba készítő akciójának, amit lépésről lépésre be is mutat weboldalán.Szóval ha álmodoztok / álmodoztatok már arról, hogy egy ilyen stílusos kiegészítője legyen a szobátoknak, lakásotoknak, akkor a következő dolgokra lesz szükségetek:

Egy hosszított régi póló, egy vékony barátnő, éles olló, párnatöltelék, 2 tekercs duct tape (barkácsboltban itthon is kapható), egy álló lámpa talpa (ez az olcsó ikeás, szerintem jó lehet a célra), folpack.Az itt bemutatott képsorból tökéletesen követhető a projekt:

A végén az aljára egy ovális kartonlapot helyeznek, és azt is beragasztják a duct tape-pel.

Találtam egy 7 perces videót is, aki elkészíti, érdemes előtte megnéznie:

forrás

SHARE:

7 megjegyzés

 1. ez iszonyu jo!!pont azon gondolkodtam az elmult hetekben, hogyan lehetne ilyen csinalni!!

  VálaszTörlés
 2. felkerült a hálószoba projekt listámra... :) köszi!

  VálaszTörlés
 3. Őrült szuper ötlet :)) Régebben akartam egy ilyen próbababát de nagyon drága... ez alapján talán végre szerezhetek, illetve csinálhatok egyet :)

  VálaszTörlés
 4. Van ettől olcsóbb ikeás lámpa, tán GRÖNO a neve, de nembiztos olyan 2000ft körül van :)

  VálaszTörlés
 5. Ezzel viszont az is megvalósulhat, hogy saját méretre csináltasson az ember barátnőivel és akkor még varrni is lehet, mert ha nem vagy konfekció, akkor bizony nagyon sokat számít egy JÓ próbababa:)

  VálaszTörlés
 6. ez az ikeás próbababa csak 1500 Ft, álvánnyal 6000, vagy a fentebb ajánlott olcsó lámpaálvánnyal még olcsóbb: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10252851/

  VálaszTörlés
 7. Miért kellene ennyit küzdeni vele, eltolni egy jó ruhát, és a szürke ragasztószalag sem túl olcsó...

  http://olx.hu/hirdetes/probababa-noi-felsotest-ID1VQxf.html

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig