#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Bútor ötlet: készíts beépített szekrényt kis költségvetésből

Egy profi beépített szekrényt építtetni nem olcsó-, egy ügyes, megbízható asztalost találni, pedig valljuk be nem könnyű feladat. Ennek a kiváltására jött ez az ötlet a Centsationel Girl blogjából, egy-két trükkel, kis ügyességgel és méret kalkulációval, magunk is elkészíthetünk egy beépített szekrény másolatot. A végeredményt tekintve, tényleg majdnem olyan, mintha készíttettük volna, az árát tekintve pedig jóval olcsóbb lesz. Az alábbi 2,5 m széles bútort, a szekrény mélységétől függően körülbelül 60,000-100,000.-Ft-ból lehet kihozni. Nappaliban, előszobában, vagy hálószobában egyaránt jó működhet.


A szekrény alap eleme, a Billy könyvespolc, amit kétféle mélységben, és többféle szélességben lehet kapni. A polcokat tetszőleges magasságba állíthatod. Ha kell, vehetsz rá ajtólapot.


A trükk most következik: az alapszekrények felállítása, falhoz rögzítése után, egy kb. 15 cm széles, 6mm vastag rétegelt lemezből vágatott lapot szögbelövővel kell rögzít a szekrények találkozásánál. Ez egységessé teszi a rendszert, és eltakarja az állítható polcok miatt fúrt lyukakat. Természetesen fehérre kell festeni a lemezeket.


A szekrények felső részéhez hungarocell díszcsíkot lehet ragasztani, ezzel keretezve a művet.
forrás


További kreatív bútor ötletek:


5+1 csináld magad ágyvég ötlet
1 kisasztalból 2 éjjeliszekrény 
Régi komódok felújítása, érdemes megnézni!
A legjobb játék konyha ötletek!

A létra, mint dekorációs elem a lakásban


SHARE:

3 megjegyzés

 1. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks.sbo

  VálaszTörlés
 2. Ez mind nagyon szép így első ránézésre, de aki ismeri ezeket a billy termékeket, az tudja, hogy egyáltalán nem mélyek (a mappák már lelógnak róla, hogyan tudnék akkor vastag téli pulóvereket, ágyneműt vagy bármi tartalmasabbat tartani a polcain?). Ráadásul nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom volt a 2 ilyen polcommal, mert nyiklik nyaklik, ha egy kicsit megterheli az ember. Tehát a kérdés duplán adott: lehet ebben a szemnek ugyan szép kreálmányban, ami strapabíró gardróbnak hivatott szolgálni valamit tárolni is?

  VálaszTörlés
 3. Egyetértek veled, szép szép, de a Billy éppen egy f..s, szótárak és lexikonok alatt megrogyik.
  Viszont akkor gondolj a faktum családra, mély, terhelhető...

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig