#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Hálószoba bútor: 5+1 ágyvég ötlet

Sosem lehet elég különleges, csináld magad ágyvég ötletekből. Ha ágyvég nélkül veszel ágyat, sokkal olcsóbb is, és ha magad készíted hozzá a háttámlát, sokkal különlegesebb és egyedibb is lesz, mint a közép kategóriás ágyaké. Szuper ágyvég ötletek következnek!

hálószoba bútor ágyvég ötlet
1, különleges falmatrica: sokféle falmatrica kapható ma már, főleg online boltokban, érdemes szétnézni a világhálón, és egy egyedi darabot felragasztani. Ez házilag is elkészíthető, kis türelemmel, és egy doboz barna, selyemfényű falfestékkel.

Olvass tovább!...hálószoba bútor ágyvég ötlet
2, 3 db hosszúkás bútorlap kell ehhez az üdítő háttámlához, és 1 doboz kék, meg 1 doboz fehér selyemfényű zománc festék. Festő szalaggal kell kimaszkolni az éppen festendő szakaszt, és akár egy a fenti két doboz festékből találomra kikevert színárnyalattal festeni.

hálószoba bútor ágyvég ötlet
3, Lehet varrni három extra hosszú méretű párnát, a szobádhoz illő színárnyalatban, és ezeket felakasztani a falra.

hálószoba bútor ágyvég ötlet
4, Csak puzzle rajongóknak! Na, ez több napos projekt, vagy leginkább több hetes, egy merev, erős fatáblára felragasztani folyami kavicsomat. Örök darab cserébe a végeredmény!

5, A minimál kedvelőinek: ceruzával felszerkeszteni egy elegáns ágyvég formát, és azt kifesteni falfestékkel.

hálószoba bútor ágyvég ötlet
5+1, Ha meglévő ágykeretedet szeretnéd egy kicsit feldobni, akkor ily módon tehetsz fölé egy textil darabot, és a hatás máris teljesen más, különleges lesz! via


További ágyvég ötletek.
SHARE:

3 megjegyzés

 1. szia, beleszerettem a barna fa mintazato matricaba, azt a sablont hol talaltad, van egy egy link az oldalhoz? szeretnem lekoppintani:)

  Andi

  VálaszTörlés
 2. Az első nálam az abszolút nyerő :)

  VálaszTörlés
 3. Nem rajongok a puzzle-ért, de a folyami kavicsos ágyvégbe rögtön beleszerettem. Egy linket vagy útmutatót a készítéshez szívesen vennék.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig