#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív ötlet: színátmenetes üvegek

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem a szép formájú üvegeket. Van is belőle jó néhány -régi és új egyaránt - a kamrapolcomon. Ezzel a kreatív ötlettel befestve, előbújhatnak a kamrából, és kikerülhetnek egy polcra. A színátmenet különösen mutatóssá teszi őket.


Hozzávalók (egy színsorhoz): keverőtál, egy szín tetszőleges festék, ugyanabból a festékfajtából fehér festék, üvegek.

Az üveg mennyiségétől függően, öntsünk a keverőtálba festéket. Abból öntsük bele az első üvegbe, lötyböljük ki vele az üveget, és öntsük vissza a maradék festéket a tálkába. Tegyünk hozzá egy kicsit a fehér festékből, keverjük el. Folytassuk a folyamatot. Az ötletet itt találtam, szuper :)

SHARE:

2 megjegyzés

  1. Danny Seo Upcycling könyvében is van pár ötlet szép üvegekre, ebből az egyik legjobb: körbe kell ragasztani spárgával, aztán a belsejébe diffuser olajat kell tölteni (azt náluk sok Dolláros boltban lehet kapni, alkohol, parafin és illóolaj keveréke) és kínai éttermes egyszerű fa evőpálcikákat állítani bele, és illatosítani fogja a szobát.

    Kis is próbáltam (a spárgához nem volt türelmem), és tényleg illatos lesz a helyiség tőle, pedig a fa át se ázik teljesen.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik! Tudnátok segíteni, hogy milyen festék használható erre a célra, hogy ilyen szép fényesek legyenek?

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig