#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Gyerekszoba: 5+1 menő beépített kuckó

Beépített bútor, ágy, vagy emeletes ágy, nem is tudom melyik szó ragadja meg jobban a lényegét ezeknek a különleges ágy kompozícióknak! Iszonyú jó és inspiráló beépített gyerekszobai pihenőhelyek jönnek most!

gyerekszoba ágy
1, A tengerész hangulatú gyerekszobában a tetőtér amúgy kihasználatlan, vagy legfeljebb szekrényeknek használatos részét építették be, különleges ágynak. Az alsó rész kihasználatlanságától szerintem nem kell félnünk, először játszókuckó, később pakolós lehet belőle. (forrás)

gyerekszoba ágy
2, Ez a kuckó az abszolút favorit nálam, kis és nagy gyermek egyaránt elvonulhat erre a kis ábrándozó és alvó szigetre.

gyerekszoba ágy
3, vidám emeletes játszósarkot, csíkos textilekkel alakíthatunk ki, később könnyen konvertálhatjuk tanulósarokká.

gyerekszoba ágy
4, Ha fehér bútorokkal építjük be a gyerekszobát, az időtálló megoldás, ugyanis elég lesz körülötte a mintás, színes kiegészítőket cserélgetnünk, a gyermek korának megfelelően. Ez a "kis" bútor blokk, minden helyet kihasznál!

5, szintén tető alatti részt építettek be, egy kicsit retró kivágással, így egy igazán egyedi, és extrém hangulatot varázsoltak. A belső részt mintás tapétával tették hívogatóvá. (forrás)

gyerekszoba ágy

5+1, Egy erős, masszív könyvespolcon, ha kihagyunk egy polcot, ez fog történni! Ügyeljünk arra, hogy biztonságos legyen az alátámasztás, illetve a fel- és lejutás.

További gyerekszoba dekorációs ötletek.
SHARE:

3 megjegyzés

 1. Azért ez az utolsó elég izgalmas megoldás...:DD Kisfiam menj a... polcra!Ha rossz leszel nem elporollak hanem LEporollak!XD

  VálaszTörlés
 2. A polcos verziót a Lánykám kb. 10 évvel ezelőtt kipróbálta.:D
  https://picasaweb.google.com/100571534652815988619/Csalad#5696002677947717170

  VálaszTörlés
 3. Káprázatos megoldások!:)
  Nagyon tetszik a fehér, de az utolsó polcos zug is nagyon bejönne az én gyerekeimnek (nekem aztán 6 üres polc kellene. :)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig