#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Otthonos otthon: dolgozósarok átalakítása

Néha elég egy doboz festék, ötletesség, és elszántság ahhoz, hogy kis költségből fantasztikus átalakítást hajtsunk végre egy szobánkban. Szerintem az a legnehezebb rész, hogy rávegyük magunkat a változásra, és rászánjunk 1-2 hétvégét, ami valljuk be, nem kis áldozat a mai időkben.


Cheryl példája remélem inspirál majd sokatokat, hogy érdemes ezt az áldozatot meghozni, a fent látható kis dolgozó sarkot alakította át, és varázsolta kedves, otthonos, hívogató dolgozó hellyé.
Hogy tetszett?

További dolgozósarok ötletek.


SHARE:

3 megjegyzés

 1. Én úgy szeretném, ha egyszer lehetne egy olyan dolgozószobám, ami nem hatmillió funkciót tölt be egyszerre és tényleg kényelmesre lehetne alakítani. Jelenleg a dolgozószobám a hálószobám és magánórákhoz "tornaterem" egyben, úgyhogy másból sem áll a napom, mint rendezgetem egyik funkcióból a másikba :(

  Ez a példa viszont nem semmi változást mutat be! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A "színtelen" natúr szobából fehérre festett falú és padlózatú, kicsit színesebbre alakított szoba lett, ahová kényelmesen lehet leülni és a dolgok amivel dolgozik fix helyre rendszerezve vannak. ez szerintem változás.
   és nagyon jó szerintem hogy pont a tetőteret mutatja, mert én tetőtérben lakom. ott a hálóm/zenesarkom/"dolgozósarkom"-számítógépasztal, időnként édesanyám is itt varr, nem könnyű sok mindent elhelyezni, a stafírung-gyűjtő részem is itt van, mindnek el kell férni, és pont kerestem ötletet hogy hogyan rendezzem be újra praktikusabban a kis szobácskámat. köszönöm a jobbnál jobb szebbnél szebb ötleteket.
   üdv. Piroska

   Törlés
 2. Ez nagyon klassz lett!

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig