#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

10+1 legkedveltebb Facebook kép

Jövő hónapban lesz 2 éve annak, hogy elindítottam Inspirációk Lakberendezéshez néven a blogomat, ahol igyekszem a lakberendezés minden területére elkalandozni. Építészből lakberendezővé avanzsálva szeretnék tippeket adni ahhoz, hogyan tehetjük szebbé a környezetünket. Hihetetlen, de ezen a hétvégén már több, mint 30,000-ren csatlakoztatok a blog Facebook oldalához, ahol a napi egy rendszeres blogbejegyzésen kívül, sok-sok egyedi tartalmat, képeket, inspirációkat, színes ötleteket osztok meg. Összegyűjtöttem az elmúlt idő legkedveltebb (értsd: legtöbb lájkot kapott) fotóit. A fotók forrását a Facebook oldalamon megtaláljátok, mindig az első hozzászólásban. Köszönöm, hogy olvastok!

It is hard to beleive, but more than 30,000 people connected to my blog facebook site. Thanks for your support! These 10 picture were the most liked inspiration (the photo sources you can find on the facebook site). INSPIRACIOK means inspirations in hungarian, I hope you are inspired by a hungarian mom!1, az ugrálóvár újrahasznosítása: ha a váz már nem bírta a harcot!


2, kézzel kirakott mesebeli út


3, Hoppá, kifolyt! :)


4, pecsételés PET palackkal


5, virágos reggeli


6, bicikli újrahasznosítása


7, lámpa gombokból


8, gyönyörű tulipán koszorú


9, újrahasznosított körték


10, fantasztikus olvasósarok


+1, konyhakert másképpen (itt találjátok a vetési tervét)

Még több kerti ötlet!
Még több PET palackos ötlet!
Még több újrahasznosítás ötlet!
SHARE:

4 megjegyzés

 1. Lovely pictures- all with a great idea!

  Have a nice Monday!
  Tibs
  shoptravelfood.blogspot.com

  VálaszTörlés
 2. Ezek fantasztikus ötletek és még meg is valósíthatók házilag, viszonylag elég könnyen. Nagyon tetszik, köszi hogy megosztottad velünk.

  VálaszTörlés
 3. Szuper otletek, nagyon szeretem a blogot. Szeretnem megkerdezni hogy a kezzel kirakott koves utnak van valahol leiras... nem talaltam meg... Koszi szepen
  Zsuzsa

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszenek a kepek, roppant talalekonyak es kreativak.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig