Kreatív ötletek a hosszú hétvégére!

Szuper, hogy szerdán van péntek! Inspiratív kreatív ötleteket hoztam Nektek a hosszú hétvégére, amennyiben nem utaztok el, vagy mentek kirándulni ebben a gyönyörűnek ígérkező időben!

DIY ideas for the long weekend!

 1,Készíts egy kreatív és stílusos akasztót, fiókgombok közreműködésével! Hozzávalók: 3 léc, vagy 1 deszka, pác, 4-5 különleges fiókgomb (beszerezhető: decomajorelle.hu, butortuning.hu, butlers.hu), és 1-2 órányi barkácsoló kedv. Ha kész, elhelyezheted az előszobádban, fürdőszobádban, vagy használhatód nyaklánctartónak is. forrás

2, Alkoss tavaszi pöttyös terítőt. Szülinapi bulikon és Húsvétkor is ez lehet az ebédlő asztalod vidám dísze! Hozzávalók: 4-5 szín textilfesték, kartonpapír a körsablon elkészítéséhez, ecset, és egy megfelelő méretű asztalterítő (olcsó méterárura a kedvenc beszerzési helyem Budapesten az I love textil bolthálózata, minden 390.-Ft/m) A körsablont vagy körlyukasztóval lyukasztod, vagy körző és sniccer segítségével vágod ki. Jöhet a festés! Használd kedvenc színeidet! (forrás)

3, Egy kiszuperált lámpaernyőt nem muszáj kidobni: alakítsd át rakodó asztallá. Egy szép rétegelt lemezből, vagy táblásított fából vágj körfűrésszel (vagy vágass) egy megfelelő átmérőjű kerek lapot, rögzítsd egy kis szilikon ragasztóval és kész is! (forrás) Ha nincs lámpaernyőd, inspirálódj a padláson talált dolgaidból! 🙂

4, Az Ikeában árulják ezeket a fa iratrendezőket. Ha egy polc alá erősíted őket, remek levélrendező előszobai polcocska válhat belőlük! (forrás)

5, Egy szép törülközőnek a nappaliban is lehet helye! Varrj belőlük díszpárnát, így nyáriasíthatod az otthonod. Én imádom a Butler’s törülközőit, van még tippetek, ahol vidám és különleges törülközőt lelhetünk? (forrás)

 +1, Rongyszőnyegünkből kihozhatjuk a maximumot! Egy kis türelem, egy kis textilfesték, egy szép geometrikus minta, és kész a csoda! 🙂 (forrás) Bármilyen pamut, vagy gyapjú szőnyeget megfesthetsz ezzel a technikával!

További kreatív ötletek:

Mire jó egy hamburger doboz?
-Mire jó egy szilikonos jégkockatartó?
-Mire jó egy övcsat?
-Mire jó egy gereblyefej?
-Mire jó egy bicikli kerék? 4 újrahasznosítási ötlet!
-Mire jó a faháncs?

Leave a Reply