#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lakástrend 2012 és Lakáskultúra élőben 2012

Az elmúlt két hétvégén két kiállítást is rendeztek a lakberendezés témakörében. Először a Millenárison nyílt meg a Lakástrend 2012, majd a Syma rendezvénycsarnokban a Lakáskultúra élőben 2012. Mind a kettőn ott voltam, egy rövid képes összefoglalóban bemutatom az általam fellelt érdekességeket.

Here, in Hungary, Budapest there was a famous Interior Design exhibition at the weekend. This is a brief  summary in pictures.


Véleményem szerint mindkét kiállítás leginkább szakmabelieknek lehetett érdekes, habár a lakberendezés iránt érdeklődőket is szívesen fogadták.  A gyönyörű színvilágú Farrow and Ball festékek magyarországi forgalmazója a Fab Color Hungary Kft. mindkét eseményen nagy erőbedobással megjelent, ingyenes színpalettát és inspirációs katalógust osztogattak. Talán ez volt a leginspirálóbb ingyenes katalógus, amit be lehetett szerezni. Kiemelném a Jotul kandallókat forgalmazó Mani Kft.-t, ezek a formavilágukban letisztult norvég tervezésű fatüzeléses kályhák, számomra meglepően kicsik és gyönyörűek voltak, jól integrálhatóak sokféle stílusú, akár kisebb alapterületű enteriőrökbe is. A Wengá-val most ismerkedtem meg közelebbről, egyedi különösen igényes gyártású bútorokat készítenek, egyedi ízlésvilágban: ami a legjobban tetszett bennük, hogy magyar cég. A Manufakt Design Work-ről ugyanezek a pozitívumok felsorolhatóak: színvonalas, magyar termékeket gyártó üzlet, minőségi és nagyméretű asztalosipari háttérrel. Forgalmaznak importált design lakberendezési kiegészítőket is, mint például a bármilyen egyedi formára vágatható szőnyeget. A Loft Interior csodás tölgyfa asztala mély benyomást tett rám, egy megfelelő nagyságú térbe, nem is lehet mást ezek után elképzelni. 
Természetesen ez a felsorolás a teljesség igénye nélkül született,remélem Ti is találtok közte hasznos információt.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig