#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Bútortuning: színes fa bútorlábak

Egy apró, de nem elhanyagolható részletre hívom fel a figyelmeteket: a bútor lábára. Közelről megnézted már a kanapéd, vagy ágyad lábát? Nos, ha nem, akkor feltételezhetően egy szürke, hétköznapi lábon áll a dolog... :) Amin persze lehet, sőt érdemes változtatni. Egy különleges és jól eltalált bútorláb mindenképpen hozzáad a bútorod összképéhez. Egy svéd cég, a Prettypegs, például kitalálta, hogy kifejezetten az ikea kanapéihoz és ágyaihoz gyárt színes és egyedi lábat, érdemes megnézni őket, nagyon jópofák. Ugyanilyen különleges lábat magad is elkészíthetsz, mindjárt meg is mutatom Foley ezt hogy csinálta.

There is a swedish company, the Prettypegs, who sells colorful custom legs for ikea sofas. You can also make something similar at home, check out the process at Foley.


Szükséged lesz 4 darab fa bútorlábra. Egy nagyobb faáru boltban is esélyes, hogy találsz, vagy nézd meg a google találatait fa bútorlábra, és abból szemezgess. A festéshez a szokásos eszközök kellenek majd: minihenger az egyenletes rétegek felviteléhez, festékek, kimaszkoló szalagok.


A többi értelemszerű folyamat, gondold át milyen színekben és hogyan passzol legjobban a bútorodhoz és az elképzeléseidhez és készítsd el!

 


További bútor barkács ötleteket is találsz nálam:

Beépített szekrény házilag ikea alapszekrényekből
5+1 csináld magad ágyvég ötlet
1 kisasztalból 2 éjjeliszekrény 
Régi komódok felújítása, érdemes megnézni!
A legjobb játék konyha ötletek!
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Nekem a párom csinált ajándékba egy komplett szépítkezőasztalt, és mivel sehol nem találtunk igazán szép lábakat, ezért lépcsőkorlátból lett. A festés még hátravan, de amúgy nagyon szép lett:)

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig