#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Húsvéti dekorációk!

Már csak 4 nap van Húsvétig, most van itt az ideje beizzítani a dekorálós énünket. Feleleveníthetitek a múltkor ajánlott Húsvéti ötleteket, illetve a tavalyi ingyenesen letölthető nyuszi girlandot is, egyszerű és különleges dolgokat ajánlottam. Most sem lesz ez másként, 3 filléres, és kreatív ötletet hoztam. 

I collected 3 cute Easter decor ideas, all of them are easy-peasy :) via 1, 2,
For more Easter decor tips, click here.


Ehhez a teríték szépítő ötlethez szükséged lesz 1 darab befőttes gumira, 1 szál virágra, 1 pohárra, egy kis tálkára, és egy gyertyára. Annyira egyszerű, hogy még magyarázni sem kell az elkészítést. Nekem az jutott még eszembe, hogy ha egy ünnepi étkezéshez dekorálunk csak, az italos pohárra is gumizhatjuk a virágot, annyit kibír víz nélkül is, és roppant jól mutatna.


Ezek az origami nyulacskák nagyon feldobnák az ünnepi asztal hangulatát, de bárhol jól mutatnának a lakásban, hajtogassátok meg! Egy darab papírból is lehet különleges dekorációt, vagy ajándékot készíteni, nem kell egy vagyont költeni feltétlen! Az elkészítési kisvideót itt találjátok.


Ha még nem döntötted el, milyen különleges húsvéti desszertet készítesz, ez egy extravagáns verzió! Bolti csokitojást óvatosan megtörsz, csak a tetejénél, beleteszed a kedvenc sajttorta krémedet (például ajánlom Ízbolygó fehércsokis krémjét, málna nélkül persze :), és egy kis mangókrémet, vagy narancskrémet pöttyentesz a tetejére tojássárgája imitátornak. Tojástartóban szervírozd!

Szép húsvéti locsolóverseket pedig itt találtok!


További Húsvét váró kreatív ötletek:

-Nárcisz asztaldísz papírból
-Húsvéti nyúl girland letölthető sablonnal
-Húsvéti csibe dekoráció pom-pomból
-Hajtogass papírból nyuszi tojástartót!

SHARE:

3 megjegyzés

  1. They are all so cute. The first pic is marvellous.

    VálaszTörlés
  2. Nekem beletört a bicskám ebbe az origami nyúlba. :(

    VálaszTörlés
  3. Rakhatnál fel több dekorációt.[:

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig