#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív művészet: ezek csak színes ceruzák

Van egy nagyon kedvelt Kreatív művészet blog (legalább is blognak aposztrofálja magát, de a blogger személye ismeretlen), a Cre-art, ami általában tényleg jó témákat választ és posztol. Érdekes művészi alkotásokat mutat be, ugyan szöveg nélkül, de ezáltal populáris köntösben, és ez nagyon jól is van így. Egy lényeges dolog viszont számomra nagyon elszomorító, hogy forrást soha, (vagy csak a legritkább esetben, amikor copyright-os képeket tesz fel kb. 100-ból egyszer) közöl , pedig amiket bemutat alkotásokat, azok alkotói a forrás megjelölését, vagy legalább a nevük feltüntetését minimum megérdemelnék, hiszen Ők egy életen át dolgozhattak a bemutatott alkotásokon. Ennyi miért nem jár nekik szerintetek?
A mai színes ceruzák (amik akár a fent nevezett blogon is megjelenhettek volna) egyszerűen nagyszerűek, jól fogyaszthatóak, átmenetet képeznek a művészet és a populáris kreatív mozgalom között. A Felissimo cég által megálmodott koncepcióban megrendelhetsz egy ceruza csomag sorozatot, amit egy éven át időről időre postáznak Neked. Ezeket a ceruzákat, ha úgy tetszik rendeltetésszerűen is használhatod, vagy a hozzá járó plasztik falpanelekben kedvedre elhelyezheted, ezzel egyedi képet alkotva.  forrás :)

I show you a clever idea, which works with colour pencils. You can order  colour pencils from Felissimo, throughout a year, and put it into the plastic wall container, to create a unique wall art. via

További kreatív kép ötletek:

-műszőrméből képet!
-hamburger dobozból különleges nyomat
-óriásposzter ingyenes internetes képvarázslóval
-pöttyös kép krumplinyomdával
-szivárványos cikk-cakk minta

SHARE:

1 megjegyzés

  1. I do need new colour pencils! That's a great way to store them!

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig