#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lakberendezési magazin ajánló: ADORE HOME

Tegnap délután egy kedves levél landolt a virtuális postafiókomban, Lonitól, az Adore Home magazin szerkesztőjétől (Hi Anita, ... :), hogy megjelent a lakberendezési magazinjuk legfrissebb száma, (2012 április-május) és nincs-e kedvem beszámolni róla a blogomban. Már korábban is többször hírt adtam erről a magazinról, mert különösen színvonalas, de így még jobban a szívembe zárom, hogy figyelik ők is, amiről itt az inspirációk.hu-n, Magyarországról hírt adok. A magazint Ide kattintva éritek el ingyenesen, nézzétek meg, érdemes!

Have you read the new issue of Adore Home magazin? Yesterday I've got an email from Loni, the editor of Adore Home, that the 2012 April-May issue has been lauched. This is my favorite online home magazine, do not hesitate to read this inspirational newspaper. Click here for the latest issue! Ha még több szép otthont nézegetnél:

-Modern lakberendezés- egy letisztult otthon
-Az én egyik kedvenc otthonom
-narancs és szürke színpárja a lakberendezésben
-lakberendező tippek a stílusos otthonhoz
-álmodozás egy görög szigeten: inspiráló lakberendezési képek
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Annyira szeretem a képeket nézegetni nálad. :o)

    Múltkor ajánlottalak is a kozmetikusomnak, mert meg akar újulni a pinkből. És eszembe jutott, hogy van olyan magazin, ami üzlethelyiségek berendezésével foglalkozik elsősorban?

    VálaszTörlés
  2. Köszi! :) Nem tudok ilyen magazinról, szerintem ezek az online dolgok most vannak beindulóban... De most, hogy jobban belegondolok, nyomtatva sincs ilyen magazin, esetleg könyvben. Majd utána nézek, és ha találok, szólok!

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig