#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Ikea PS 2012 - az új kollekció

Tegnap világszerte bemutatásra került az Ikea PS 2012, azaz a svéd lakberendezési áruház új kollekciója. Idén majdnem 50 új formatervezett darabbal bővítették a kínálatot. A hivatalos bemutatóra meghívtak bloggereket, újságírókat, és Family Club tagos civileket egyaránt. A nagy nap  előtt a meghívottaknak kedveskedtek egy-egy bútorral, vagy lakberendezési tárggyal az új kollekcióból. Az volt a kérésük, hogy ezeket a tárgyakat tegyék a mindennapjaink részévé, vagyis integrálják a környezetünkbe, fotózzák le, és küldjék el nekik, hogy ezeket a képeket összegyűjtve a bemutatón egy élménybeszámoló keretében levetíthessék. Én egy vagány kék pöttyökből összeálló szőnyeget kaptam, amit egy romantikus kerti olvasósarok részeként hasznosítottam. Nézzétek meg!

Yesterday there was a release day of the new Ikea PS 2012 collection all over the world. I was invited to the hungarian presentation. A few days earlier I received a blue rug from the new collection, and was asked to integrate to my home, took some photo of it. It is a part of my romantis reading corner, have a look!


A szemfülesebbek már láthatták a facebook oldalamon ezt a képet, csak akkor még nem árultam el, hogy én készítettem. A fotózásnál nagy segítségemre volt Gubó Viki fotográfus, aki remekül elcsípte a legjobb pillanatokat. A gömböket Ti is elkészíthetitek, egyszerűen rizspapír lámpára ragasztott arany krepp papírcsíkok díszítik, amit ragasztópisztollyal rögzítettem. A falon lógó festmények saját munkáim, egy későbbi alkalommal erről is beszámolok Nektek.

The big hairy balls are my DIY works: golden paper stripes were sticked to a risepaper latern. There are painting on the wall, which I created, next time I will show you closer.


Na, cserélnétek velem? :)
A bemutatóra visszatérve, a megnyitót Gerőcs Vendel (alsó képen középen velem), az Ikea áruház pr managere, és a két magyarországi áruház vezető lakberendezője tartotta. Stílszerűen gyönyörűen megrakott svédasztal várta a vendégeket. Az új kollekció egyes termékeit az ikea honlapján is megnézhetitek, illetve mától már személyesen is megfogdoshatjátok őket az áruházakban.További IKEA inspirációk:
-betekintés a 2012-es nyári kínálatba
 -színes teraszok, inspiráló képekkel
-sütőforma + virág gumó: Nézd meg mi lesz belőle!
-krókusz a sapiban
-Hozzuk be a napfényt a lakásba: kreatív ötletek
SHARE:

3 megjegyzés

 1. So colourful! Can't wait to see the new PS collection.

  Jo hetveget!
  Tibs
  http://shoptravelfood.blogspot.com

  VálaszTörlés
 2. http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=358453310868672&set=a.223415684372436.52951.156835877697084&type=1&theater

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig