#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív ötlet lakberendezéshez: alkoss rajzszögekkel!

Egy marék rajzszög, egy feszített vászon a kedvenc színedre festve, egy rövid idézet, egy kartonpapír darab: mindössze ennyi dologra lesz szükséged a következő kreatív ötlet elkészítéséhez. 

Easy DIY project with thumbtack! Visit Thingsbright for steps!


Fesd le a vásznat, hagyd megszáradni. Ragszalaggal ragassz a hátuljára egy kartonpapír darabot. Tervezd meg a feliratot egy papíron, ha kész a terv, másold át a vászonra, ezt akár egy hegyes ceruzával is elérheted, átkarcolással. Szépen szurkáld bele a kontúrba a rajzszögeket!

További szuper kreatív ötletek is találsz nálam:-Bögre táblakréta jelölővel
-dekorálj ruhával
-kreatív ötlet: gumiállatkákból cserép
-gomba ülőke barkács ötlet
-disco gömb dekorációk 

SHARE:

5 megjegyzés

 1. milyen egyszerü!!!nagyon jo!!!

  VálaszTörlés
 2. szuper! csak azt nem értem, hogy miért kell a hátuljára kartont ragasztani?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem azért, mert a vászon nem elég vastag... így nem tartja meg rendesen a rajzszögeket! Ha viszont a hátuljára ragasztasz egy kartont, az már erősebb anyag, és stabilabban állhatnak benne a rajzszögek! :) Gondolom! :)
   Vagy ha a karton a keretre kell, akkor a szögek hegyes végétől védhet, mert a vászon és a karton között lesznek, elrejtve!

   Törlés
  2. Szerintem azért, mert a vászon önmagában nem elég vastag, és nem tartja meg rendesen a rajzszögeket. A karton viszont igen. Vagy ha a keretre erősíted a kartont, akkor a vászon és a karton között lesz hely, ahol kiállhatnak nyugodtan a rajzszögek, és tuti senki nem szúrja meg magát!

   Törlés
 3. szuper!
  csak azt nem értem, hogy miért kell a hátuljára kartont ragasztani?

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig