A Max City-ben jártam a Design Plus kiállításon

Ahogy a Lakáskultúra élőben a Lakástrend, és a Construma 2012 Otthondesign ez a DESIGN PLUS kiállítás is elsősorban szakmai szemmel volt szerintem érdekes. Egy kiállító kivételével, amelyről nyomban be is számolok, hátha kedvet csinálok hozzá, mert egy igen érdekes programban lehet most hétvégén részetek, ráadásul teljesen ingyen. A Medence Szalon és Concept Store a II. emeleten a Max Cityben, közvetlen a nagy kiállítás területe melletti üzlethelyiségben kapott teret. A Csoport 12 éve foglalkozik öko-tudatos és újrahasznosított alapanyagokból készülő design termékek, tárgyak, megalkotásával és megvalósításával. Erre a kiállításra a táska készítő vonalukat hozták el élőben, ami azt jelenti, hogy saját magadnak szabhatsz ki táskát, a kiválasztott szabásminta alapján, és ők meg is varrják neked. A táska alapanyaga a legérdekesebb, olyan óriás hirdető vásznakat, molinókat és ponyvákat hasznosítanak újra, amiket például felújítás alatt lévő belvárosi házakra feszítenek a reklámozók. Ezeket a Medence csoport begyűjti, és felhasználja bútorszövetnek, vagy jelen esetben táska alapanyagnak. Ebből válogathatsz a helyszínen! Nézzétek meg, milyen jó lett az enyém is! garantáltan egyedi, újrahasznosított és kiemelten tartós táskára tehetsz szert! PONYVA IS SEXY! 😉

This weekend in Hungary, I visited a design exhibition at Max City interior design shopping center. I attend a workshop, where I could make a special bag from giant recycled plastic molino, sponsored by Medence Concept Store.

Válogatás után erre a csajos rózsaszín áttört molinóra esett a választásom.

A kapott szabásmintát körbe rajzoltam, majd kiszabtam, és itt be is fejeződött a tervezői rész, átadtam varrásra … 🙂

Kidobás helyett a ponyvákból kanapé szövetet készítenek, és raklapbútorra puha ülőfelületet varázsolnak.

Gyártás alatt van a táskám…

És kész is! Hujber-Nagy Alettával együtt örültünk az új szerzeményünknek! Köszönjük a Max Citynek és a Medence csoportnak ezt a különleges élményt! Aletta blogjában részletes beszámolót olvashattok a kiállításról!

1 Comment

  1. Tibs
    május 12, 2012 / 8:38 de.

    Hopefully I will have time tomorrow to visit Max City!It's a pity Max City is so empty, because the idea is fabulous – having all you need for decorating your home in one place.

Leave a Reply