#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Pillangós kép készítése

A kreatív ötletek macska rajongóknak után most kapnak egy kis figyelmet a pillangó rajongók. Van egyáltalán köztetek ilyen? ;-) Elsőként egy visszafogott, egyszerűen elkészíthető faliképet mutatok meg Nektek, amit Shirley oldalán találtam, ő a lányai szobájába készítette el.

Shirley made a butterfly wall art for her daughters, have a look at this DIY, go to her blog!


Először is kell venned feszített vásznat, 1 flakon sprayfestéket, illetve a koncepciód szerint 2-3 szín vékonyabb karton papírt. Szükséged lesz még egy éles sniccerre, és papírragasztóra.


A pillangók mintáját az első képről másoljátok le, és ollóval a külső, sniccerrel a belső vonalat metsszétek ki. Ha megvannak rendezzétek el őket a színre fújt vásznon, azután a belső szárnyakat kell beragasztózni, és felrakni a végső helyére.Van egy "B" verzió is, ha nem szeretnél vagdosni, akkor pillangó formalyukasztót is használhatsz, mint ahogy Ellie tette.

Ő a pillangókat előre vízfestékkel összepacázott papírból lyukasztgatta ki.


A "C" verzió az újságpapírból készített pillangók, nekem ez is nagyon bejön. Ha elkészíted, ne felejtsd el megmutatni!További kreatív kép ötletek:
-Kreatív művészet blog színes ceruza kép
-műszőrméből képet!
-hamburger dobozból különleges nyomat
-óriásposzter ingyenes internetes képvarázslóval
-pöttyös kép krumplinyomdával
-szivárványos cikk-cakk minta
SHARE:

4 megjegyzés

 1. Nekem az ágyam fölött vannak ilyesmi lepkék, és imádom, és ezek is nagyon klasszak!

  http://lakkfan.blogspot.com/2012/04/pottyok-es-pillangok.html

  VálaszTörlés
 2. ide írom, nehogy (pillangómániás) hugica facebook-on meglesse. születésnapjára (augusztus1) remélem elkészül. én az A verzió pillangómintáját, a C verzióval kombinálnám, csak nem újságpapírból, hanem a Száz év magányból (hugica egyik kedvenc könyve és az enyém is) kifénymásolnám azokat a részleteket, amiben Mauricio Babilonia körül pillangók röpködnek, és ezekből a szövegrészekből vágnám ki a pillangókat. és mindenképp üveg mögé helyezném őket, mert a portalanításuk macera lenne, az biztos. :)

  VálaszTörlés
 3. I love butterflies!
  I will try to make some birthday cards with butterflies...let's see how they will turn out...

  Tibs
  http://shoptravelfood.blogspot.com

  VálaszTörlés
 4. Nem találom a pillangókhoz a sablont. Valaki segítsen!???

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig