Pillangós kép készítése

A kreatív ötletek macska rajongóknak után most kapnak egy kis figyelmet a pillangó rajongók. Van egyáltalán köztetek ilyen? 😉 Elsőként egy visszafogott, egyszerűen elkészíthető faliképet mutatok meg Nektek, amit Shirley oldalán találtam, ő a lányai szobájába készítette el.

Shirley made a butterfly wall art for her daughters, have a look at this DIY, go to her blog!

Először is kell venned feszített vásznat, 1 flakon sprayfestéket, illetve a koncepciód szerint 2-3 szín vékonyabb karton papírt. Szükséged lesz még egy éles sniccerre, és papírragasztóra.

A pillangók mintáját az első képről másoljátok le, és ollóval a külső, sniccerrel a belső vonalat metsszétek ki. Ha megvannak rendezzétek el őket a színre fújt vásznon, azután a belső szárnyakat kell beragasztózni, és felrakni a végső helyére.

Van egy “B” verzió is, ha nem szeretnél vagdosni, akkor pillangó formalyukasztót is használhatsz, mint ahogy Ellie tette.

Ő a pillangókat előre vízfestékkel összepacázott papírból lyukasztgatta ki.

A “C” verzió az újságpapírból készített pillangók, nekem ez is nagyon bejön. Ha elkészíted, ne felejtsd el megmutatni!

További kreatív kép ötletek:

Kreatív művészet blog színes ceruza kép
műszőrméből képet!
hamburger dobozból különleges nyomat
óriásposzter ingyenes internetes képvarázslóval
pöttyös kép krumplinyomdával
szivárványos cikk-cakk minta

4 Comments

 1. fxtina
  május 8, 2012 / 9:45 de.

  ide írom, nehogy (pillangómániás) hugica facebook-on meglesse. születésnapjára (augusztus1) remélem elkészül. én az A verzió pillangómintáját, a C verzióval kombinálnám, csak nem újságpapírból, hanem a Száz év magányból (hugica egyik kedvenc könyve és az enyém is) kifénymásolnám azokat a részleteket, amiben Mauricio Babilonia körül pillangók röpködnek, és ezekből a szövegrészekből vágnám ki a pillangókat. és mindenképp üveg mögé helyezném őket, mert a portalanításuk macera lenne, az biztos. 🙂

 2. Tibs
  május 9, 2012 / 3:54 du.

  I love butterflies!I will try to make some birthday cards with butterflies…let's see how they will turn out…Tibshttp://shoptravelfood.blogspot.com

 3. Névtelen
  május 22, 2014 / 1:13 du.

  Nem találom a pillangókhoz a sablont. Valaki segítsen!???

Leave a Reply