#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Egy különleges BARLANG villa!

Tegnap több, mint 2000-ren erősítettetek meg abban a facebook oldalamon, hogy igazán érdekes ez a Svájcban található építészeti alkotás, a Villa Vals. A 2009-ben épült házat a Christian Müller Architect tervezte. Az épület különlegessége, hogy benyúlik a hegyoldalba, és kihasználja a föld energiáit. Mindemellett a nagy méretű és megfelelően tájolt üvegfelületek pedig elegendő mennyiségű fényt juttatnak a belső térbe. A ház belsejébe jutva sem ér csalódás bennünket, letisztult, design tudatos, modern, és ötletes berendezéssel látta el a lakberendező ezt a különleges otthont.

Bjarne Mastenbroek and Christian Müller designed this unusual home in the Swiss village of Vals, in 2009. Villa Vals is designed as an ideal mountain retreat, it captures plenty of natural light. Contemporary interior with stone and wood, spiced up with modern designed furniture. With four bedrooms, a concrete kitchen, and a spacious living area with breathtaking views of mountain peaks.Photo: Iwan Baan.  viaTovábbi különleges otthonokat nézegetnél? Érdemes ezeket is megnézni!

 -Kis lakás berendezése: Így is lehet 21 négyzetméteren!
 -Ilyen egy színkavalkádos brazil otthon!
-Az én egyik kedvenc otthonom
-narancs és szürke színpárja a lakberendezésben
-Corvin sétány- skandináv hangulatban 
SHARE:

9 megjegyzés

 1. Többet néztem ki belőle...nekem elég nyomasztó a sok beton miatt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom...Nekem nem betonnak néz ki.Szerintem le van burkolva,bár nem biztos,hogy jól látom.Minden esetre Nekem nagyon tetszik!!!!

   Törlés
 2. Ámulok bámulok ,nem tudok betelni a képekkel nekem ezek a "házak" nagyon bejönnek, olyan kuckós érzetet kölcsönöz számomra 7:-) ,imádom elfogadnám szívesen :-)

  VálaszTörlés
 3. Teljesen oda vagyok ezekért a betonfalakért, ami nem igazán tetszik senkinek. Egy irodaházban láttam ilyet én először New Yorkban, amit akkor nem is értettem, de mára az egyik kedvencem lett! :)
  Csoda jó ez a ház, azt hiszem gond nélkül beköltöznék, élvezettel! :)
  Talán egy dolog nem tetszik nekem és ez a hálószoba: mi az a sok ágy? Hol az intimitás?... Nem értem.

  De így is tetszik! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bettykeee, szerintem az lehet a válasz a kérdésedre, hogy 4 hálós lakás ez, és valamelyik biztosan intim :)

   Törlés

Blogger Template by pipdig