#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Filléres kreatív ötletek: Csillagképes mécsestartó

Nyári éjszakákon imádok elmerengeni a csillagos égbolton. Szeretem a kifürkészhetetlenségét, a titokzatosságát, és azt, hogy örökké változó, és még is örökké állandó. Egy különleges kreatív projektet szeretnék megmutatni Nektek, Designmom oldaláról, hogyan lehet a csillagos eget egy kis befőttes üvegbe varázsolni. 

I love the stary summer nights, I love to watch the through hours. I found a cute DIY project at Designmom: You can make a little stary night miracle in a jar. Click here, for the receipt!


Hozzávalók: Grillezéshez árult alufólia (vastagabb, mint a normál), vagy alutálca; befőttesüveg, olló, hústű, igény szerint akár csillagképes térkép (a pontosabb csillagképekhez), és egy sprayfesték a kupak lefestéséhez.

A képek magukért beszélnek: ki kell szurkálni a csillagokat, ahol csillagképet szeretnénk jelölni, ott vastagabban, és akár össze is lehet kötni őket, hogy könnyebben megtalálja a szemünk. Bele kell simítani az üvegbe, ha készen vagyunk. Végül egy kis elemes mécsest (pl. Kikában kapható) kell helyezni a közepébe.
Szuper ötlet, érdemes megcsinálni!


Még nézegetnél kreatív ötleteket?

-Play-doh gyurma recept (házilag elkészíthető verzió)
-Újrahasznosítás: raklap a lakberendezésben
-Gyerek ujjfesték recept
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Gondolom fedő nélkül teamécsessel is jól mutat...

    VálaszTörlés
  2. Nagy befőttes üveggel lenne az igazi sztem :-)

    VálaszTörlés
  3. Én hasonlót készítettem sörös dobozból :D Az is nagyon szépen mutat sötétben...

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig