#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív otthon: geometrikus világítás saját kezűleg

Rengeteg variációja van a házilag elkészíthető lámpáknak, körülbelül 90 félét már itt is bemutattam az inspiráciok.hu-n. Nagy kedvenceim ezek a barkácsprojektek, nekem is van egy faágas verzióm. Most ez a gazdag sor ismét bővülni fog, egy négyszög keresztmetszetű lécekből szögbelövő és fúró segítségével előállítható geometrikus lámpa kreációval. Barkácsolásra fel!

I love DIY lamps! I collect more, than 90 inspiration until now, have a look at here! Today I show you Vintage Revivals geometric pendant, go to their site, to look at the steps!
 

8 db rövidebb (a léc keresztmetszetének kétszeres oldalhosszúságával rövidebbek), és 4 db hosszabb lécre lesz szükségetek. Először a négyzetet kell szögbelövő segítségével kialakítani (egy négyzethez 2 hosszabb, és 2 rövidebb léc kell), aztán a négyzeteket kockává barkácsolni (4 rövidebb léccel), majd az átlók végeit szögbe fűrészelni, és beapplikálni.


Itt egy régi, már nem használt lámpát szedtek szét, és használták fel a függeszték részét, de használhattok például ikeás pár száz forintos függesztéket is.További kedvelt csináld magad lámpa ötletek:

-design lámpa műanyag kanálfejekből
-az egyik kedvencem, ez a földgömb függeszték
-kreatív lámpa szoknyába bújtatva
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig