#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Nyereményjáték az Enter Team Kft. felajánlásával!

Emlékeztek még erre a kavicsos konyhára? Szerintem igen, mert az egyik legnagyobb sikerű olvasó által feltöltött fotó volt a facebookon! Most megismerkedhettek a tervező-gyártó bútoralkotó céggel: az Enter Teammel!

 

Az Enter Team egy fiatal, dinamikus bútortervező csoportot takar, mely nem csak az ötlettől a körülhatárolt tervek megszületéséig követi útját bútorainak, hanem – megrendelőinek teljes szolgáltatást nyújtva – meg is valósítja azokat. Ez a folyamat a kreatív tervezéstől és az igényes alapanyagok kiválasztásától, a magas minőségű gyártáson át a helyszíni beépítésig tart.

 

Az Enter Team Kft-t Horváth Attila és Sarkadi Péter alapította 2004-ben, mint bútortervező és kivitelező vállalkozást. Tervezőstúdiójuk saját, modern eszközökkel felszerelt, nagy tudású szakembergárdával dolgozó műhellyel rendelkezik.

 

Munkáik funkció, ergonómia, anyaghasználat és stílus szempontjából is széles skálát ölelnek fel. Ügyfélkörükben visszatérő megrendelőként magánszemélyek, vállalkozások, belsőépítészek, építészirodák és formatervező stúdiók egyaránt megtalálhatók. Az általuk készített tárgyakon érezhető az anyag értése, tisztelete. 

 

Foglalkozásukat egy önkifejezési formaként élik meg, nagy hangsúlyt helyezve arra, hogy bútoraik „jó érzést” keltsenek. Több hazai design kiállításon is megjelentek már saját kollekciójukkal (Designhét, Lakástrend kiállítás MadeInHungary szekciójában). Bútoraikat Londonban, a tavalyi 100%design-on is kiállították. Nézd meg munkáikat a weboldalukon, és a facebook oldalukon!

És most bemutatkozásuk alkalmával szeretnének meglepni Titeket 3 darab (a képen látható) gyönyörű és teljesen egyedi FA KAVICCSAL!

Játssz velünk ezekért a különleges fa kiegészítőkért, most klikkelj át a Facebookra itt!
A játék 2012. június 15-én éjfélkor zárul, és utána sorsoljuk a szerencsés nyertest. A nyereményt postán küldjük el.

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig