Kreatív kert: kavicsos virágkaspó

Egy különleges, kicsit ugyan pepecselős barkács projektet hoztam erre az utolsó júliusi péntekre Nektek. A végeredmény egy szép és tartós, "büszke vagyok magamra hogy ezt elkészítettem" és "milyen jól mutat benne a virágom, ugye drágám?" típusú kaspó lesz. Hozzávalók: egy fém vödör ( vagy egy meglévő ronda típusú kerámia kaspó), habarcs ( vagy kavics ragasztó), fagyálló fuga, és természetesen kavicsok. Az elkészítés értelemszerű, lehet játszani a kavics színeivel és formáival. Ránckisimító hatású kreatív foglalkozás. :) Szép hétvégét!

Censational Girl always find out something special! Let's see her new project with flower pots! 
A képen itt azért látszódik egy háló, mert a kreatív hölgy egy gyorsított megoldást választott, olyan kavicsokat vett, amit burkolatnak használnak fel, és gyárilag fel volt applikálva erre a hálóra az összes kavics. Logósoknak ez is járható út! :)


Még több kreatív kerti ötletet is találsz az oldalamon, ezeket javaslom nézegetésre:

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Azt írod habarcs....ez mit jelent, mert amit a kőművesek kevernek az nem így néz ki, vagy a manapság kapható készrekevert változat az ilyen? A csemperagasztó is megfelel erre a célra? én leginkább pvc-re vagy agyagcserépre szeretném megcsinálni.
    Üdv:Ani

    VálaszTörlés

Lakberendezési hírlevél

Lakberendezési hírlevél
Iratkozz fel hírlevelemre, hogy inspirálhassalak!

kreatív lakberendezési ötletek,lakberendezési magazin, Csorba Anita lakberendező blogja

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy inspirálhassalak!
Ha pedig szereted a kreatív videókat, akkor irány youtube csatonám! :)
Nézd meg eddigi videóimat!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...