#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív ötlet: díszgömb műanyag poharakból!

Ehhez a kreatív ötlethez mindössze két hozzávalóra van szükségetek: műanyag snapszos poharakra, és ragasztópisztolyra. Szeretem ezt a fajta egyszerűséget! Készíthetsz belőle egy különleges lakásdekorációt, vagy vidám parti díszt, és átalakíthatod úgy is, hogy egy extravagáns lámpa burát ragasztasz össze (természetesen csak ledes izzóval használható). 

I love the quick, and easy-peasy DIY projects like this: all you need is (LOVE) and plastic cups, and hot glue gun! Check out the steps at Landof Nod!


Íme a kis pohárkák... ( a Metro áruházban láttam színtelent, ha esetleg valaki ismer színes snapszos pohár beszerzési helyet, írja meg a kommentekben!)


És máris lehet izzítani a ragasztópisztolyt...


Kb egy fél óra, és meg is van!További különleges kreatív ötleteket is találsz nálam: 

-Óriás papír virágok készítése házilag
-Növényi nyomatok modern csavarral
-5+1 ötlet papír körökkel
 -Gyönyörű krepp papír virágok
-Gyerekszoba dekoráció: virágzó ágak
SHARE:

13 megjegyzés

 1. Gondolom ez számunkra nem a legjobb megoldás, de ha esetleg itthon nem találnánk ilyet, akkor az original oldalon leírja aki készítette, hogy az Amazon-ról rendelte ezeket a kis színes pohárkákat :)

  "You can find them on Amazon! :)"

  VálaszTörlés
 2. Németországban vett ilyeneket a fiam egy Lidl-ben. Minden színből 3 volt benne, összesen talán 15 db.

  VálaszTörlés
 3. Ebay-en mindent lehet találni :) Ez a seller -ha minden igaz- akkor Mo-ra is szállít: http://www.ebay.co.uk/itm/1-PACK-60-NEON-COLOURED-PLASTIC-SHOT-GLASSES-IDEAL-FOR-ANY-PARTY-2-fl-oz-GLASS-/110900859585?pt=UK_Home_Garden_Celebrations_Occasions_ET&hash=item19d234d2c1#ht_500wt_1287 Good luck :)

  VálaszTörlés
 4. De ez annyira jó, hogy muszáj megcsinálnom :D

  VálaszTörlés
 5. Kiválóan illik a falon levő alumínium muffinforma talcakhoz

  VálaszTörlés
 6. Illik a falon levő alumínium muffinformahoz. :)))

  VálaszTörlés
 7. Klassz! :D Minden szuper, csak a lényeg maradt ki, hány darabból jönne ki kb. egy ilyen gömb? :D Valaki eljutott oda, hogy rendel(t) valahonnan?

  VálaszTörlés
 8. Az előbb láttam azt a verziót , amelyikbe égősort dugdostak a poharak aljába fúrt lukakon. Jól nézett ki.Esetleg be lehet festeni a pohatak alját , hogy ne látszódjon a sok vezeték! :)

  VálaszTörlés
 9. sparkle balls néven lehet keresni a videómegosztókon a világítós verzióját :))))

  VálaszTörlés
 10. Én rendeltem a 60-as kiszerelésből, és már tudom, hogy annyi nem elég, ha teljes gömböt szeretnénk... :D Szóval minimum kettőt, aki megcsinálná! Világítós megoldást találtam ki hozzá én is, de ennél a 'sparkle balls'-nál egyszerűbb és igényesebb verziót azt hiszem. Megosztom, amint elkészült. :)

  VálaszTörlés
 11. Az IKEA-ban lehet kapni ilyen poharakat :)

  VálaszTörlés
 12. ez szupi like!!!!!!!!!

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig