#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Szponzorált cikk: BABAPORT, ahol a babainfók kikötnek!

Az újonnan induló baba-mama portál a BABAPORT létrejöttének célja, hogy minden kismamát, édesanyát, édesapát, nagyszülőt és családot, gyermeket tervező párt gyorsan, hasznos információhoz juttasson. A portál hatalmas adatbázisával és felhasználóik egyre bővülő tapasztalatainak, élményeinek közvetítésével egy-egy terméket, szolgáltatást illetően próbál segítséget nyújtani a hétköznapi életben. 

This is a sponsored post. Honnan jött az ötlet, hogy létrehozzatok egy baba-mama közösségi oldalt a BABAPORT.HU-t?

Baba portálunk létrehozásának ötlete saját gyermekvárásom időszakában fogalmazódott meg, mikor információra éhesen kutattam egyik babavárós oldal után a másikat, hogy minél több információt szerezzek a babavárás időszakáról. Azonban ahhoz, hogy minden információ és egyéb közösségi igényem kielégítsem és mindeközben egy velem hasonló problémákkal, gondolatokkal küzdő közösségre találjak nagyon sok oldalon kellett “szörföznöm”, kutatnom.
Az egyik oldal túlzsúfolt volt, az információ áradat csak úgy zúdult az olvasóira, minden rendszer nélkül. A másik oldal kielégítette információigényem, viszont hiányzott róla egy jól pörgő fórum, ahol kapcsolatot alakíthatok ki más várandós kismamákkal.
Ekkor fogalmazódott meg bennem egy új baba-mama portál létrehozásának ötlete, ahol egy kismamának, szülőnek lehetősége nyílik jól átfogó, rendszerezett keretek között a kapcsolatteremtésre, új ismeretek szerzésére és a szórakozásra is egyaránt.


Mennyiben más ez a közösségi oldal mint a hasonló babás oldalak?

Teljesen más!
Mi nem hozunk létre tartalmat. Csak és kizárólag a felhasználók töltik meg tartalommal, ettől lesz autentikus, és hiteles. A mi cikkeinket az élet, azaz saját felhasználóink írják!
Továbbá hatalmas adatbázissal rendelkezünk (a családtervezéstől a gyermek kisiskolás koráig összegyűjtött kapcsolódó termékek és szolgáltatások), melynek az a célja, hogy a benne szereplő termékekről és szolgáltatásokról véleményeket, értékeléseket lehet írni és olvasni egyaránt.


Mit értesz értékelés alatt?

Az emberek tapasztalatát várjuk az adott termékről, szolgáltatásról. Legyen az jó vagy rossz, egyaránt érdekes és hasznos lehet a másik szülőnek.

Mit jelent az, hogy hatalmas adatbázis?

Adatbázisunkban - többek között - szerepel 3771 óvoda, 1313 nőgyógyász, 1175 gyermek háziorvosi rendelő, 1048  gyermekfoglalkozás, 794 baba bolt, 525 babakocsi, 380 bébiszitter, és még sorolhatnám...
Azonban a fenti számok nem véglegesek, folyamatosan változnak, ugyanis felhasználóinknak is lehetősége van az adatbázisban nem szereplő, általa fontosnak tartott termék vagy szolgáltatás feltöltésére.
Adatfeltöltőink is folyamatosan dolgoznak. Hamarosan kikerül oldalunkra több ezer általános iskola adata, melyekről szintén várjuk a véleményeket, tapasztalatokat.

Miért jó az valakinek, hogy értékelést küld be hozzátok egy adott termékről vagy szolgáltatásról?


 

Egyrészt megosztja tapasztalatát, mellyel segít másokat döntéseik előtt, és ő saját maga is tudhat meg fontos információkat, ha majd neki lesz szüksége rá.

Egy hétköznapi példával élve: Akarsz vásárolni egy babakocsit a gyermekednek. Rengeteg kérdés merülhet fel benned ezzel kapcsolatban. Milyet vegyél? Valóban megéri az árát a legdrágább a boltban? A hétköznapokban mennyire lehet jól használni? stb. Mindezekre a választ meg fogod találni nálunk!
Másrészt ösztönzésképpen minden értékelésért pontokat adunk felhasználóinknak, melyekkel biztos ajándékokra licitálhatnak aukcióinkon.


Milyen ajándékok ezek, és miért biztos az az ajándék?


Egészen az apró ajándéktárgyaktól (plüss játékok, strandlabda, bögre, póló, varrókészlet) kezdve, a 4*-os wellness hétvégéig sokféle ajándék várja gazdáját.
Ezért nem kell mást tenni, mint beregisztrálni oldalunkra és értekelésekkel, cikkekkel pontokat gyűjteni.

Az ajándékot az kapja, aki a legtöbb pontot adja érte, tehát aki a legtöbb értékelést és cikket küldte be. Így nálunk nem Fortuna dönt, nem a klasszikus nyereményjáték valósul meg!

Milyen egyéb tartalom elérhető még az oldalon?

Beregisztrált tagjaink fórum témákat hozhatnak létre vagy már meglévőkhöz csatlakozhatnak.
Rendelkezünk eseménynaptárral amit folyamatosan bővítünk és ahol a felhasználóknak is lehetősége van esemény feltöltésére. Továbbá lehetőség van még játékokra (akasztófa, sudoku) és képfeltöltésre. Tervezzük a home videó szekció beindítását is.


A BABAPORT egy újonnan indult oldal. Most lett kész, hogyan képzelitek a további fejlesztéseket?

Mi azt soha nem mondjuk, hogy kész van az oldalunk! Nem ragadunk le egy végleges formációnál sem. Felhasználóinktól folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket, véleményeket az oldal működéséről és igyekszünk megfelelni a közönség ízlésének. Szerintünk egy weboldal akkor jó, ha folyamatosan változik, bővül, fejlődik.


Új portál lévén gondolom még nem minden teljesen kiforrott az oldalon. A tartalmat tekintve terveztek-e még bármiyen új rovatot, szolgáltatást?

Igen, tervezzük még a közeljövőben az egészséget érintő kérdéskörben, egy szakértői fórum létrehozását.
Egy elismert orvosgárda tagjai fognak válaszolni hetente egyszer-kétszer olvasóink kérdéseire különböző témakörökben.
Mint már említettem az igényekhez mérten bővítjük oldalunkat, az adja alapját fejlesztéseinknek, hogy mit szeretne a kedves látogató.  Ezért továbbra is várjuk felhasználóink véleményét az oldal működésével, fejlesztésével kapcsolatban.


Ez az oldal értetek készült, gyertek olvassátok és küldjetek be minél több értékelést!


Szeretettel várunkTéged is felhasználóink között!


Királyné Székely Szilvia
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig