#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Újabb táska tárolási tippek!

Én csak az elmúlt évben szerettem bele a táskák világába, szóval nem lehet azt mondani, hogy 34 évesen korán kezdtem... Amikor megvettem nemrég az ötödik táskámat, a kisfiam egyszerűen csak annyit mondott, hogy Mami, Te táskamániás vagy! Valóban, valami alakulóban van, és ez a szerelem, valami azt súgja, hosszú távú lesz... :) Nektek hány féltve őrzött kincsetek van? 10+1 újabb tárolási ötletet szeretnék Nektek most bemutatni, merítsetek belőle inspirációt! A múltkori táska tárolási ötleteket pedig itt találjátok.

I fell in love with bags just 1 year ago. This is not a long relationship yet. :) My son calls me Bagfanatic, although it is not true at the moment, but somehow I feel, it will change soon. Have a look at this bag storage ideas, and let inspire yourself! via

Aki szereti a táskákat, valószínűnek tartom, hogy a cipőket sem veti meg :) itt találsz 10+1 kreatív cipőtárolási ötletet is!

További 10+1 kreatív ötlet sorozat:
-10+1 legkedveltebb facebook kép
-10+1 fantasztikus olvasó sarok
-10 játékkonyha ötlet gyerekeknek (csináld magad verziók!)
-10+1 ötlet: Kreatív otthoni ékszertartókra
-10+1 előszobai tükör
-10+1 legkedveltebb kreatív ötlet 2011-ben
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Nekem vajon mit mondana a kisfiad, nekem, akinek van vagy 50 db táskája és néha úgy fedezek fel egy-egy darabot, hogy már el is felejtettem, hogy van olyanom. 24 éves vagyok. Hol a vége? :)

    Amúgy nekem az tetszik a legjobban, amelyik az ajtó hátulján két oszlopban van, színek szerint, amit azt hiszem DIY meg is valósítok a jövőben. :)

    Szép napot! Betty

    VálaszTörlés
  2. Valószínűleg azt mondaná, hogy mégsem vagyok táskamániás :)) Ha megvalósítod, feltétlen kérek fotót!!

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig