#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív lakberendezés: színátmenetes fal!

A színátmenet (vagy nevezzük inkább napszítta szerelemnek ?...) az idei év nagy felfedezettje, ami elindított a lakberendezésben is egy új divatot. Erről már volt szó egy korábbi bejegyzésemben is. A másik idei nagy trend, a menta szín. A kettőt ötvözte Erica, a PsImadethis blog szerzője, fantasztikusan különleges lett, gratulálok! A képekből kiderül, hogyan valósíthatod meg Te is otthon, ha szeretnéd! Ezt igazán csinálhatod magad!

Do you know this blog, PsImadethis? Erica has very special DIY ideas, you have to look at it! Today's inspiration is an ombre menta wall...Még több divat a lakberendezésben:

-Chevron, vagyis cikk-cakk minta a lakberendezésben
-Csak egy tekercs tapéta!
-Tapéta a konyhában.
-Régi festmények nyomában
-6 hálószoba inspiráció

SHARE:

9 megjegyzés

 1. De kár, hogynem láthattam ezt hamarabb...épp nemrég festettem át a konyhámat mentazoldre :( Nagyon , nagyon tetszik!

  Udv.Linka

  VálaszTörlés
 2. Számomra nem egyértelmű hogyan satírozza át a színeket. Amivel nem rég festettünk festék (Dulux) ez tuti nem megoldható, mert olyan gyorsan megszárad.

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok!
  Számomra nem egyértelmű hogyan satírozza át a színeket. Amivel most festettünk (Dulux) ez tuti nem megvalósítható, mert olyan gyorsan megszárad. Ez a festék számomra ismeretlen.
  Esetleg van vki, aki már megvalósította és megosztaná a tapasztalatait?
  Üdv:
  Kata

  VálaszTörlés
 4. Engem is az érdekelne, hogy hogyan lehet eltüntetni az éles határvonalakat!

  VálaszTörlés
 5. igen ez itt a, kérdés hogyan ?

  VálaszTörlés
 6. Megnéztem a weboldalát és ha jól értem, akkor a színeket keveri egymással új és új árnyalatokat kapva, ezekkel újabb rétegeket fest fel, nem a korábbiakat keni el átmenetessé! Nem kis meló!

  VálaszTörlés
 7. Jó az ötlet, de ki tudja megvalósítani? Hogyan?

  VálaszTörlés
 8. az éles határvonalakat úgy tudjátok eltüntetni hogy kiöntötök két festékből egy egy keveset egy lapos edénybe, egy széles lapos ecset kell hozzá( lehetőleg minél szélesebb akár 10 cm-es vagy felette. a festékekbe úgy mártom, és dolgozom bele az ecset szőrébe hogy az egyik oldalon az egyik szín lesz másikon másik szín így átmenetes keveredése lesz a színeknek. plt jobbra fehér balra zöld és fel és le húzom benne az ecsetet ha kell teszek fel képeket ide vagy facebookra ha nem egyértelmű ahogy írtam
  könnyebb ám megcsinálni mint elmondani/leírni

  VálaszTörlés
 9. az átmenetes festés nem olyan nehéz ám vegyél egy műanyag tálcát és egy széles lapos ecsetet fordítsd a rövidebb oldalát a tálcának magad felé. pl jobboldalra önts fehér festéket( bár szerintem az elefáncsont pasztalesebben hat) balra mentát a lapos ecsetet kizárólag fel és le( jobbra balra nem) húzva bedolgozzuk festéket az ecset szőrébe és ez képezi az átmenetes színt, nem egyértelmű max teszek fel ide képet a blogger néni engedélyével :) vagy facebookra

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig