#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Egy nem hagyományos fürdőszoba

Elismerem, hogy egy magyar hagyományokkal rendelkező embernek, nagy bátorság, és elszántságra van szüksége ahhoz, hogy a "falatlegalábbkétmétermagasságig mindenholfelburkolom" beidegződéstől eljusson egy legalább részben festett/burkolt verzióhoz. Ám ezt külföldön még ennél is sokkal lazábban veszik, a fürdőszobában is mehet papírtapéta a falra, kezelt lambéria a kád mellé, illetve különösebb speciális kezelés nélküli hajópadló az aljára. Tabudöntögető képek következnek.

I have found an inspirational modern bathroom at Ab Chao, go to her website, to check ou all the details!

Előtte...


Utána...


Nina Campbell tapéta... egyébként imádom az összes Nina Campbell tapétát!
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Én egyetemista koromban néhány Londonban töltött nyaraláson jöttem rá, hogy jéééé, lehet egy fürdőszoba nem padlótól plafonig csempés, sőt, urambocsá, még festmények is lehetnek egy fürdőben a falon... :) Amikor az első saját lakásunkat vettük és felújítottuk, már nálunk is csak és kizárólag a kád és a zuhany mellé került csempe, mindenhol máshol vízálló festék van csak, és nagyon szép lett. Olyannyira, hogy a hatvanas éveikben járó szüleim az idén történt házfelújításuknál ugyanígy csinálták, annyira megtetszett nekik is.
    Szóval, én teljesen egyetértek, nem kell félni a kevesebb csempétől, sőt! Ezt a tabut én is szívesen döntögetem bármikor! :)

    VálaszTörlés
  2. Én is hajópadlót szeretnék a fürdőszobába, és arra lennék kíváncsi, hogy mivel kellene kezelni a fát. Tudna ebben nekem segíteni valaki? (A kád melletti falra is valamilyen fából készült burkolatban gondolkodom...)

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig