#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Programajánló: bemutatkozik a WWF Magyarország


A WWF Magyarország felkért, hogy segítsem munkájukat azzal, hogy bemutatom milyen magyar állatok és magyarországi élőhelyek megmentésén munkálkodnak immár több, mint 10 éve. Természetesen örömmel igent mondtam! Így időről időre 2 hetente szombatonként kicsit betekinthettek az állatvédelmi munkájukba. Elsőnek a mocsári teknősökről esik szó, de nem a blogon, hanem egy közös sétán. Ha van kedvetek szeptember 8-án, szombaton egy kis közös tanösvény bejárásra a budapesti Naplás tónál, olvassátok el mit szervezett a WWF Magyarország! 
This is a post about my blog - inspiraciok.hu is cooperating with WWF Hungary.

Sajtóközlemény, WWF Magyarország: Tanösvénybejárást szervezünk, mégpedig közönségtalálkozóval egybekötve. Ezen az eseményen egy kellemes sétán vehetsz részt, ahol találkozhatsz a WWF szakembereivel és azoknak a blogoknak a szerzőivel, akik maguk is elkötelezettek a természetvédelem iránt. Tervünk, hogy egy kellemes délutánt töltsünk el beszélgetve, ismerkedve, összhangban a természettel.

Az eseményen megtekintjük a WWF Naplás-tónál található tanösvényét, ahol szakértőnktől érdekességeket tudhattok meg a tóról, és a WWF tevékenységéről is. A hely különlegessége, hogy a hazánkban védett mocsári teknősök egyik kedvenc lakhelye, így ha szerencsénk lesz, megcsodálhatjuk a sárga foltos állatkákat is. A tanösvény bejárása után egy kellemes piknik veszi kezdetét a tóparton, ahol beszélgethetünk, tájékozódhatunk, feltehetitek kérdéseiteket az általatok olvasott blogok szerzőinek és egy kellemes délutánt tölthetünk el együtt.

Az eseményen résztvevő blogok:

Inspirációk.hu http://www.inspiraciok.hu/
Mirelle Konyhája http://mirelle.hu/
Otthonka Blog http://otthonka.blogspot.hu/
Pandarte Blog http://pandarte.blogspot.hu/
Smink és Stílus http://suzythemakeupmaniac.blogspot.hu/
Urban:Eve http://www.urban-eve.hu/

Információk:

A tóról: http://hu.wikipedia.org/wiki/Napl%C3%A1s-t%C3%B3#Megk.C3.B6zel.C3.ADt.C3.A9se

Időpont: 2012. szeptember 8., délelőtt 11 óra

Találkozó: a 46-os, és 146-os buszok „Erdei bekötőút” nevű megállójánál, szeptember 8-án, délelőtt 11-kor.

Ha szeretnétek velünk találkozni jelezzétek részvételi szándékotokat az onkentes@wwf.hu címen.

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig