#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

10+1 kandalló ötlet természetes kő borítással

Ahogy beköszöntenek a hidegebb esték, úgy lángol fel újra a szerelem a tűz pattogása és melegsége iránt. Aki megteheti, hogy kandallót építtet az otthonába, biztosan nem bánja meg. Nagyon széles a kandallók és tüzelő berendezések skálája, a szabadon állótól kezdve as hatalmas beépített darabokig bezárólag. Ma a természetes kővel burkolt kandallók világába kalauzollak el Titeket, modern és klasszikusan berendezett térbe egyaránt jól illik ez a megoldás.

Van mára még egy közérdekű hírem is :)
Ma délután, egy 3 perces riport erejéig szerepelni fogok a Kossuth rádió 5 óra 5 perckor kezdődő Trendidők című műsorában, a csináld magad lakberendezési mozgalomról kérdezett engem a riporter, Dankovics Noémi. Ha tehetitek hallgassátok meg élőben!10+1 firestone inspiration! via
SHARE:

8 megjegyzés

 1. szia Anita, mi cserépkályhában gondolkodunk éppen, nagyon jó lenne pár modern cserépkályhás megoldást is látni a blogon :)

  VálaszTörlés
 2. mi épp cserépkályhában gondolkodunk, jó lenne pár inspiráló modern cserépkályás megoldásokról is olvasni :)

  VálaszTörlés
 3. Ezek gyönyörűek! Az első és a harmadik kivételével bármelyiket elfogadnám.

  VálaszTörlés
 4. Szia! Abban esetleg tudsz segíteni, hogy az 5-ös és a 9-es verzióhoz honnan lehetne követ szerezni? Épp kandallót építünk és ilyet szeretnénk... Köszönöm :)

  VálaszTörlés
 5. Szia! Abban esetleg tudnál segíteni, hogy az 5-ös és 9-es verzióhoz honnan lehet követ beszerezni? Épp kandallót építünk :)
  Köszönöm! Judit

  VálaszTörlés
 6. Szia! Abban esetleg tudsz segíteni, hogy az 5-ös és a 9-es verzióhoz honnan lehetne követ szerezni? Épp kandallót építünk és ilyet szeretnénk... Köszönöm :)

  VálaszTörlés
 7. Mészkő falburkolat, szerintem sok helyen találsz, egy időben ez volt mindenkinek a favoritja, így keress rá!

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig