#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Családi képek a falon

Méghozzá nem is hagyományos módon! Nemrég lehetőségem volt kipróbálni milyen is, ha egy modern felfogású családi fotózáson vesz részt az ember. A modern szó alatt azt értem, hogy nem hagyományos ülős, vagy állós beállításokban születnek meg a képek, illetve nem is abban a "tipikusnak" mondható márványozott hátterű, vagy rosszabb esetben aláphotoshoppolt műrétes környezetben vigyorog az ember  a családjával a fotóról. Hrotkó Bálint egy új szemléletű fotózást igyekszik Magyarországon meghonosítani, ami igaziból Londonban például, már kicsit elavultnak is tűnhet, ott ugyanis már 12 éve szeretik az emberek. A cél, hogy valós mosolyt, és igazi családi pillanatokat fogjon meg, aminek érdekében egy előre eltervezett 1-1,5 órás műhelymunkán kell részt venni, ahol a család különböző feladatokat kap, zene kíséretében.
A workshop végén pedig olyan képekkel lehetünk gazdagabban, amik akár extranagy méretben, vagy óriásposzter formájában is a falunkat díszíthetik. Végül 2 hét múlva, először egy vetítésen csodálhattuk meg a képeket nagy méretben a falon, ami külön nagyon érdekes volt! Bálint weboldalán is érdemes körülnézni, most ráadásul itt 65%-kal olcsóbban elérhető ez a fotózás egy szeptember 30-áig tartó akció keretében. Jó szívvel ajánlom ezt a családi programot.

We took apart on a special photo event, where a hungarian photographer, Balint Hrotko made beautiful pictures of our family.
Kisfiam :)
Kislányom :)És együtt is...
Itt pedig azt látod, hogyan is mutatnak egy lakás falán a képek...


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig