#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Mobilan konyhastúdió- A 4. nyertes konyhatervei

Már majdnem a végéhez ért a több héten át futó nyereményjátékunk, amit a Mobilan konyhastúdióval közösen találtunk ki. Még egy meglepetéssel készültünk, amire pár nap múlva fény is derül. A "Terveztesd meg a konyhád lakberendezővel" felhívásunkra több százan jelentkeztetek, amit ezúton is nagyon köszönünk. Reméljük, hogy nem csak a 4 szerencsés nyertes lett gazdagabb személyre szabott ötletekkel, hanem mindenki, aki nyomon követte a játékot, kapott hasznos tippeket. A negyedik nyertes terveit fogjuk most bemutatni. A Háry család konyhája, az étkező blokktól szeparáltan helyezkedik el. A padlón a már meglévő fehér színű burkolatot  kellett figyelembe venni, illetve a család kérése volt, hogy játékos erezetű frontokkal kombináljunk a konyhaszekrényt. A beépített  és magasra helyezett sütő mellett foglal helyet a beépített hűtőszekrény, a szemközti sarokban pedig egy kis reggeliző sarok is helyet kapott.

Kitchen layout and design, by Anita CsorbaAki nem nyert, és konyhaszekrény tervezés / vásárlás előtt áll, a Mobilan változatlanul segítséget nyújt ebben. Egy ingyenes személyes konzultációt követően hasonló konyha terveket kaphattok náluk, megmutatom ennek a tervnek a kiindulópontját, melyet ők készítettek.


Bátran keressétek a Mobilan konyhabútor stúdiót, ha szakmai tanácsra, és igényes, hosszú élettartamú konyhabútorra van szükségetek!


SHARE:

2 megjegyzés

  1. Nekem ez tetszik a legjobban. Vidám hangulatú, és kifejezetten tetszenek a lebegőkönyvespolcok, amin praktikus lenne elhelyeznem a receptkönyveimet. Tetszik még, hogy külön helységben van az étkező és a konyha. Elfogadnám! :)

    VálaszTörlés
  2. Mónika Szemenyei2012. december 21. 15:05

    Ez tetszik a legjobban, jól használható bútorok, kényelmes elhelyezkedés. Ötletet merítek belőle.

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig