#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Raklap fal - hogyan csináld?

Jó kis zsúfolt hétvége van mögöttem, hosszas gondolkodás, latolgatás és győzködés után arra jutottam, hogy folytatom a karácsonyi inspirációs oldalamon elkezdett tevékenységet, azaz, hogy a lakberendezési blogomon kívül egy kisebb-nagyobb kreatív közösséget is életre hívjak, ami egész évben üzemel.
Így életre hívtam az ünnepeljünk.hu-t és egy hozzátartozó facebook közösségi oldalt, ha szerettek készülődni az ünnepekre, szeretitek a kreatív hétköznapokat, akkor feltétlen nézzétek meg. 

Visszatérve a mai bejegyzés témájára, egy izgalmas projektet hoztam Nektek Mandy Jean Chic oldaláról, amikor is raklapból készített falburkolatot. Nézzük meg, hogyan készítheted el Te is otthon!

A superb DIY pallet wall from Mandy Chic!


Lefestette először is az átalakítandó falat matt fekete festékkel. Utána szétszedték a raklapokat, csiszolták, kezelték, lehet pácolással öregíteni is. Fogtak egy erős ragasztót (például szilikonos általános ragasztó, bármelyik barkácsáruházban kapható) és elkezdték kisakkozni, melyiket, hova tegyék.
A végeredmény magáért beszél, és nem csak a mellékhelyiségben tudom elképzelni... Pontosabban ide eszembe se jutott volna tenni :)

Még több különleges fal ötletet is találsz nálam:
-műszőrméből képet!
-hamburger dobozból különleges nyomat
-óriásposzter ingyenes internetes képvarázslóval
-pöttyös kép krumplinyomdával
-szivárványos cikk-cakk minta

SHARE:

10 megjegyzés

 1. EZt ha "addigélekisegyszermegcsinálom". Van is egy ilyen fal, naná hogy a mellékhelységben. Szuper otlet :)

  VálaszTörlés
 2. Bocsánat, hogy pont ilyennel szólok bele, de a bloggerhölgy nem egy 5 gyerekes anyuka. 4 kutyájuk van, akiknek az "anyja", de gyereket nem szeretnének a férjével, szerintük "nem nekik való".
  Úgy vettem észre, hogy elképesztően fantasztikusnak tartottam, hogy egy 5 gyerekes anyuka ilyen dolgokkal tud aktívan foglalkozni, aztán elkezdtem olvasgatni az oldalát, és ott találtam rá véletlenül erre az információra. Tudom, inspiráció szempontjából nem olyan fontos, csak nem szeretném, ha bármelyik másik anyuka (is) rosszul érezné magát amiatt, hogy neki 1-2 gyerek mellett sincs ideje/ereje az ilyenek megvalósítására. Persze, tudom, hogy van kivétel, csak mégis jobb tisztában lenni a dolgokkal.

  VálaszTörlés
 3. Nati, örülök a helyesbítésnek, és készpénznek vettem, hogy azt írta 5 gyereke van, fel sem merült bennem, hogy valaki a kutyáját hívja gyerekének :)

  VálaszTörlés
 4. Hi! I found your site while checking on my stats and thanks for featuring my wall!! I would like to clarify something. I DO NOT have children. I have 4 dogs, a ferret and a husband. Time is very limited for us and we work on projects as we can :) We love kids but our dogs are our kids :)

  Take Care and thanks again for the feature!

  Mandy Jean
  www.mandyjeanchic.com

  VálaszTörlés
 5. Thanks for your feedback, I corrected it! Your blog is very inspiring, thanks for your ideas!

  VálaszTörlés
 6. De jo lenne,ha a ferjemet ra tudnam beszelni! Pont ilyen a wc-nk,csak kicsit nagyobb. Es a gyerekszobaban,meg a haloban is visszakoszonhetne ez a raklapotlet,a mai raklapos megosztasod stilusaban. Vagy a wc-ben koszonne vissza az. Inkabb :)

  VálaszTörlés
 7. Lenne egy kérdésem: minek a fekete festék a raklap lécek mögé??? Ezt nem nagyon értem...

  VálaszTörlés
 8. Lenne egy kérdésem: minek a raklap lécek mögé fekete festék? Ezt nem nagyon értem....

  VálaszTörlés
 9. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig