#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Vendégségben a Család-barát magazinban

Tegnap izgalmas napom volt, ugyanis meghívtak az M1 Család-barát magazin műsorába, hogy adjak otthon is könnyen elkészíthető ötleteket, tippeket asztaldekorációhoz. Egyszerű és különleges ötleteket találtam ki, ezt mindjárt meg is láthatjátok, de előtte még kukkantsatok be velem a színfalak mögé. A tv egy hatalmas raktár területen helyezkedik el, a sok teherbejáró között nehéz volt eligazodnom. Aztán kaptam egy kis bevásárló kosarat,amivel a helyemre navigálhattam. A stúdió olyan 40 m2 körüli, és ugyanennyi az előtte fekvő műszaki rész, kamerákkal és olyan 8-10 emberrel ezen a helyszínen. Megérkezésemkor segítettek elhelyezkedni, majd miután megterítettem az asztalt, kaptam egy kis sminkes igazítást :)

Yesterday I went to television show to give some decoration tips...

mi család-barát magazinUtána már csak az izgalom várt rám, és a szájszárazság, hiszen ez egy élő adás... Szerencsémre talán nem látszódott annyira rajtam. A műsorvezető Novodomszky Éva és Monspart Sarolta, illetve a stáb is maximális segítséget nyújtott, folyamatosan mosolyogtak és biztattak.  Nagyon örültem a meghívásnak, és annak is, hogy megoszthattam ezeket a kedves, és szemet gyönyörködtető ötleteket a nézőkkel, remélem ki fogjátok próbálni!

Köszönöm a Butlersnak is a szuper körítést, az üvegedényen kívül mindent megtaláltok náluk!

Nézzétek meg a 7 perces videót:


SHARE:

7 megjegyzés

 1. Gratulálok a magazinban való szerepléshez! Szintén a Butlersből lehet beszerezni az üvegedényeket amelyekben a gyümölcsök vannak?

  VálaszTörlés
 2. :-) Ismerős a környezet, nemrég én is ott voltam.
  Ügyes voltál!
  Ági

  VálaszTörlés
 3. Képzeld Ági, hogy amikor meghívtak, és gondoltam hogy alaposabban megnézem a műsort magamnak, pont Te voltál ott, a gyönyörű lányaiddal!!! :)

  VálaszTörlés
 4. Szia Anita! Gratulálok , jó volt a műsor. Én is szerepeltem már így élő adásba...Mindig nehéz, mert próbálja az ember megtalálni a legszebb szavakat, de valahogy... Követem a blogodat folyamatosan ;)
  Az üveg tálak honnan valók?
  köszi!

  VálaszTörlés
 5. Az üvegedényeket egy dekor nagykerből vettem a qx impex kft-től, de a möbelixben is szokott lenni hasonló. Céges vásárolókat egyébként beengednek, vagy meg lehet kérdezni, hol forgalmazzák a termékeiket viszonteladók.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jól sikerült,említetted itt a saját lakásod dekorálását is.Szeretnék részleteket látni belőle,biztosan az is olyan csodás, mint te!:)

  VálaszTörlés
 7. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan készül, agy hol rendelhető a műsorban látható un. fahasábból készült fal.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig