#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

3D lakberendező program - hihetetlen valósághűség pillanatok alatt

Pár hónappal ezelőtt figyeltem fel az Intericad lakberendező programra, ami az eddigi fogalmaink alapján szinte pillanatok alatt készít 3D-s lakberendezési terveket. Már elkezdtem használni a saját projektjeimen is, hamarosan majd láthattok is terveket, amit ezzel a tervező programmal készítettem. 
A héten azonban látogatóban jártam a forgalmazó cégnél, a K-Ép stúdiónál, aki megmutatta nekem egyik új tervező programját, a Ceramic King-et, amivel elsősorban a fürdőszobai és konyhai hidegburkolatot tudjuk megtervezni, és ábrázolni.
Ez a tervező program is hasonló logikai elveken működik, mint az Intericad 3D lakberendező program, egy szobát 3D-ben körülbelül 10 perc alatt feldobsz, majd elkezded belepakolni a berendezéseket, amiket megterveztél. Ez a tervező program csempe stúdióknak is kiváló, mert az ügyfél szeme előtt készíthetik el a terveket, módosíthatnak rajta könnyedén, és közben még a mennyiségeket is automatikusan kiszámolja.
Nézzétek meg, nekem mit sikerült összehozni fél óra alatt rögtön a bemutató után! Ezúton köszönöm Ferinek a segítséget.

This is a 3D interior design program, what I use for my projects.

3d lakberendező programEzen kívül még megmutatok pár képet a Ceramic King bemutató galériájából:

3d lakberendező program3d lakberendező program
3d lakberendező program
3d lakberendező programHa érdekel a 3D lakberendező program bármelyik verziója, jelentkezhetsz egy ingyenes bemutató órára itt.

SHARE:

1 megjegyzés

  1. Ez aztán egy profi program! Csodálatosak a képek, nagyon élethűek. :) Én eddig olyan lakberendező programokat használtam (ezek közül többet is: http://butortrend.com/10-legjobb-lakberendezo-szoftver), amikben inkább a bebútorozáson van a hangsúly. De lehet, hogy belemerülök most már a csempe kérdésbe is... :))

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig