Délity bútor rovata jelentkezik: modern előszobák

Az előszoba lakberendezése fontos terület, amire tavasz közeledtével még inkább érdemes figyelmet fordítani. Általában több olyan kezelendő probléma is akad, amit meg kell oldanunk. Amikor hazaérünk, itt kapjuk az első “de jó itthon” benyomásunkat, és hogy tényleg legjobb legyen otthon, nem szabad elhanyagolnunk ezt a teret sem. 

No de, mire is kell figyelnünk? Jellemzően ez egy közlekedő tér, kevés hellyel, kevés fénnyel, és sok ajtóval. Hogyan tehetjük mégis barátságossá?

-Érdemes vidám, világos színekkel kifesteni, használhatunk egy kiemelt falon különleges mintás tapétát, vagy saját készítésű képet is.

-A jó megvilágítás nagyon fontos, ha sötétben érünk haza is tudjon ragyogni a fogadótér. Ezenkívül ha átalakítunk, alkalmazzunk lehetőleg minél több üveges felületet, ahol be tud jönni a természetes fény.

-Praktikus tárolórendszerrel csökkenthetjük az elöl lévő kabát és cipőmennyiséget, tágíthatjuk a teret.

-Most, hogy közeledik a tavasz, tegyünk egy virágzó növényt például a cipős szekrény tetejére, vagy készítsünk ide szezonális dekorációt. Használjunk vidám, üde színeket.

-Ha van még hely a falunkon, egy nagyméretű, dekoratív tükörrel optikailag is nagyíthatjuk a teret.

Az alábbi összeállításokhoz  Délity bútor előszobai bútorcsalád kínálatából válogattam Nektek:

-a felső képen szerepel ez a fiókos komód
-az alsó képen pedig ez a komplett előszobai összeállítás

Az modern darabokat lehet kombinálni a pincében tárolt régi kiegészítőkkel is. Érdemes azon gondolkodni, milyen új funkciót adhattok egy régi használati tárgynak, mint például a képen látható létra is átértelmeződött.Ha pedig egy krétatábla fóliából kivágjuk a család sziluettjét, vidám üzenőtáblát kapunk.

Inspiring entryways…

Nézd meg az előző bejegyzést is, a Délity bútor rovatából!

1 Comment

  1. Hampl Enikő
    március 20, 2013 / 7:27 de.

    Ez a létra fantasztikus ötlet!!!:) Eléggé szűk az előszobánk és nagyon zavar, hogy össze-vissza vannak a cipők. Van is egy ilyen létra a pincében!:)

Leave a Reply