#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Raindance, A zuhanyfej

Pár nappal ezelőtt, csöngetett a postás, és egy csomagot hozott, egy Hansgrohe Raindance 120-as kézi zuhanyfej volt benne. Előtörtek az emlékeim egy évekkel ezelőtti síelésről, amikor a szállodában ilyen zuhanyfej volt, hogy szerettem...és milyen is lehet egy zuhanyfej, ha az ember megnézni a márkáját és évek múlva emlékszik az élményre?
Felszereltük: tényleg új dimenzióba helyezi a zuhanyzást, aki teheti járjon utána :)Kicsit visszajőve a földre, és eltakargatva zuhany és új zuhanyfej imádatom, szeretném ezenkívül Nektek megmutatni a vadiúj Hansgrohe Starck csapokat is, mert igazán egyedire sikerültek. Mit szóltok hozzá?Köszönöm a Hansgrohe Magyarországnak ezt a szuper kis meglepetést!


SHARE:

2 megjegyzés

  1. Mennyire számít ennél a zuhanyfejnél a víznyomás? Nagyon tetszik, de ahova vennénk, ott változó a víznyomás a házban (általában inkább közepes). Van erről valamilyen tapasztalatod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, ezek a Hansgrohe Raindance kézizuhanyok már 1,5 bar nyomással is nagyon jól működnek. Nekem is ilyen van otthon és a párom alig tud kirángatni a zuhany alól :)

      Törlés

Blogger Template by pipdig