#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

10+1 új raklapos ötlet

Raklaphoz olcsón, vagy akár ingyen is hozzá lehet jutni, közben újra is hasznosítunk, és fából van... összefoglalva talán ezért is olyan kedveltek ezek a raklapos ötletek. Már korábban is sokat foglalkoztam a témával, mindig pozitív visszajelzéseket kaptam, így folytatom a sort. Nézzétek meg a 10+1 újabb inspirációt!

Pallet recycle ideas, via 1, 2SHARE:

5 megjegyzés

 1. A boros tartó tök jól néz ki, de a borokat fektetve kell tárolni, így valahogy máshogy csináltam volna meg. Mind nagyon jó. A ház meg zseniális.

  VálaszTörlés
 2. Mind nagyon ötletes, de eszméletlen meló.
  Minden szál deszkának minden oldalát le kell csiszolni, esetleg gyalulni, mert nagyon szálkás. Ehhez viszont szét kell szedni a raklapot, ami önmagában sem kis feladat roncsolás nélkül, hiszen ezeket rendkívül masszívan kapcsozták-szegelték össze.

  VálaszTörlés
 3. Női szemmel és nomád életet vagy ép az átlagtól másabbat kedvelő vagyok ,szupernek tartom . Némelyt talán lesz erőm kipróbálni ,van néhány darabom,már csak a csavart szeg kioldása az akadály mert az nehezen hagyja el épségben alapokat..Egy próbát erős nőként bedobok ,mert nagyon kedvcsináló ötleteket hoztatok...

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tesztik a blogja Anita!
  Gratulálok, öröm elmerülni benne napi pár percet.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik a blogja Anita!
  Gratolálok hozzá, öröm elmerülni naponta pár percet benne.
  Csak így tovább!

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig