#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Családi ház lakberendezése - egy lakberendező szemével

Egy elképesztően inspiráló és óriás méretű családi ház, konkrétabban egy holland vidéki ház lakberendezését szeretném ma bemutatni Nektek. Viszont nem csak azért tanulságos, hogy Nyugat-Európában, ma mit jelent egy sok (rengeteg) pénzből és trendi módon berendezett lakás, hanem rengeteg apró részlet is található benne, ami külön-külön is nagyon érdekes, és egy kisebb költségvetésű otthon / családi ház lakberendezésénél hasznosítani lehet. Nézzük meg együtt közelebbről!

Fantastic farmhouse from Nederland, with salvaged woods, recycled materials, and unique solutions. The interior designer team, Vida Vida made a fantastic job, check it out! via


Kezdjük a bejárást a nappalival: a hatalmas térben mintha egy óriás összekeverte volna a rusztikus elemeket ( koptatott fa gerendák, régi bútorok, fonott kiegészítők) a modern dolgokkal ( beton járófelület, csinos tadletact szerű falfestés, pihe-puha letisztult kanapé).


A munka végeztével óriás festékpalettájáról még egy kis sugárzó színt is becsöpögtetett az enteriőrbe (narancsbomba asztal).A székek is egyesével lettek összeválogatva, régiségboltból és saját örökségből vegyesen, és szintén tetszőlegesen vagy kaptak felújítást, vagy nem.Ha kikukucskálunk az előtérbe, az is olyan nagyvonalúan szedett-vedett...


Patchwork játék a régi csempékkel, csiszolt betonfelület, kopott bútorok élénk színben pompáznak.


A fürdőszobai megoldások is gyönyörűek, és a standard megoldásokat messze elkerülik, persze egy táblás márványburkolat azért megerősíti azt a tudatot, hogy ez nem egy pénztárcabarátságra törekvő megoldás. Itt is a modern, hűvösen elegáns keveredik a rusztikus bontott téglával.
Egy sallangmentes lépcsőn jutunk fel az emeletre. Érdemes megnézni, lapozz tovább!!!

Ahol válaszfalként OSB lapokkal találkozunk, persze mögötte kifigyel a designer tapéta.
A gyerekszobák is mintaszerűek, gyönyörű bontott deszkából épített alvózuggal, és extra méretűre nagyított családi fotóval a falon.
Nekem bejön ez az egyedien kevert luxus-rusztikus mix! Ha van véleményed írd meg, kíváncsi vagyok rá!

A szép otthonok sorozat további részei:

-Minden idők legkedveltebb kislakása a blogon!-nem érdemes kihagyni :)
-Álmodozás egy görög szigeten 2.
- Egy különleges barlang villa Svájcból
 -Kis lakás berendezése: Így is lehet 21 négyzetméteren!
 -Ilyen egy színkavalkádos brazil otthon!SHARE:

8 megjegyzés

 1. Nekem tetszik! Bár a fűtés számláját nem fizetném! :-)Valami hasonlót szeretnék megvalósítani itthon én is, csak kicsiben.
  Imádom a régi bútorokat, de kell mellé a frissességet hozó ötlet, rafináltság, hogy ne legyen "poros" az összkép. Én találtam benne inspiráló ötletet, köszi!

  VálaszTörlés
 2. Azt meg kell hagyni, hogy fergeteges fantáziával keveri a rusztikus és modern formákat és a stílust. Számomra mégis kicsit idegen....ahogy képzeletben végigmentem a házon mintha egy "bomlott elme" otthona lenne...:)

  VálaszTörlés
 3. Olyan érzésem van, mintha egy félig kész lakásban járnék, szedett-vedett bútorokkal.
  Nem igen tudnék nyugodtan leülni, úgy érezném, hogy csinálni kellene valamit, hogy nyugodtabb legyen a légkör és mégsem jó!.

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok, Kedves Anita!

  Régóta rajongója vagyok a blognak, sok ötletet merítettem, amit szeretném majd megvalósítani készülő kis házunkban. Ebben a házban két dologra lettem figyelmes. Az egyik a korlát, hogyan tudnám ezt én is megcsinálni, a közelebbi képeken látszik, hogy ez valamilyen erős, szövetből van (talán). Hol lehet ilyet beszerzni, milyen néven kereshetek gyártót, kivitelezőt. Lenne esetleg ötlete valakinek erre? A másik az étkezőben a különböző székek. Régi, felújjításra szoruló asztalunkhoz szerintem ez jobban menne, mint egy egységes "ikea-s" székcsalád. Erre is várom az ötleteket, merre keresgéljek. Bolhapiacon már voltam, főleg kávézói székeket kínálnak, horror összegért. Előre is köszönöm a segítséget, főleg ez a szövet korlát érdekelne. A keret persze egy merev váz, h legyen tartása, de hogyan tovább. Köszönöm, I.

  VálaszTörlés
 5. Nekem nem tetszik. mintha a nappaliban csak a vakolásig jutittak volna, így olyan félkész és egyáltalán nem barátságos. A gyerekszobák viszont jók.

  VálaszTörlés
 6. Hàt, tényleg van benne jókora adag "bomlott elme"... de elképesztő bàtorsàg is, az pedig mindig lenyűgöz! :)

  VálaszTörlés
 7. Van benne sok jó és ötletes megoldás, de talán egy kicsit túlzásba estek. Szinte minden divatos elemet (eklektikus bútorok, vakolatlan felületek, kopott festett deszkák stb.) belezsúfoltak a házba. Az első képen a nappali kifejezetten nyomasztó a sötét mennyezetével és a szürke falaival. A gyerekszobák viszont tényleg vidámra sikerültek.

  VálaszTörlés
 8. Osszevisszasag,megis otthonos. Ha en teszem ugyanezt,nekem valahogy nem jon ossze. :) A legjobban a zuhany tetszik, es a kotelhalos megoldas a lepcso korlatjan.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig